Maak jij dit jaar de winnende foto? Maak kans om je werk terug te zien in National Geographic. Doe mee!
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
 
Niet leesbaar? Bekijk online
 
Afbeelding
 

Ben je een goede amateurfotograaf of misschien wel een aanstormend fototalent, en droom je ervan dat jouw foto wordt gepubliceerd in National Geographic? Dan is dit je kans!

Wij zijn altijd op zoek naar de mooiste foto’s. Onze fotografen reizen continu de wereld over, op zoek naar mooie, fascinerende en inspirerende verhalen. En nu doen we een beroep op jou! Deel je foto en vertel je verhaal. Iedereen kan meedoen aan de NATIONAL GEOGRAPHIC FOTOWEDSTRIJD 2024.

Meedoen is simpel. Je kunt je foto’s inzenden voor vier categorieën; Natuur, Portret, Cultuur en Reizen. Voor welke categorie(ën) je een foto instuurt, bepaal jezelf (maximaal 1 foto per categorie). Behalve je mooiste foto willen we ook weten, wat is er te zien op de foto en waar en wanneer is deze gemaakt.  En denk er aan, wij werken altijd met authentiek beeld, dus AI-gegenereerde beelden zijn uit den boze.
Meedoen kan t/m 30 september 2024.

Klik hier voor alle informatie en voorwaarden
 

En wie weet zie jij je foto terug in National Geographic!