Maak het verschil en bespaar samen met Mepal
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Bekijk in browser
MEPAL
Samen tegen voedselverspilling. Doe ook mee aan de Verspillingsvrije Week!
Bij Mepal zetten we ons in voor een betere wereld, met oog voor mens, milieu en maatschappij. Dit doen we door veel lokaal te produceren, nauw samen­ te werken met sociale werkplaatsen én producten te maken van duurzame materialen die lang mee gaan. Hierdoor zijn we onlangs ook officieel als B Corp™ gecertificeerd.

Daarnaast zijn we trots dat we deze week partner zijn van de Verspillings­vrije Week, een initiatief dat strijdt tegen voedsel­verspilling. Samen kunnen we een groot verschil maken door slimmer om te gaan met ons eten.
› Doe ook mee aan de Verspillingsvrije Week
Leftovers? Gooi ze niet weg!
Leftovers? Gooi ze niet weg!
Heb je leftovers na het avond­eten? Met EasyClip bewaardozen zorg je ervoor dat niets verloren gaat.

De luchtdichte en lekvrije afsluiting houdt je eten langer vers, zodat je altijd kunt genieten van wat je eerder hebt bereid.
Shop EasyClip
Voorbereid de week in met Cirqula
Leftovers? Gooi ze niet weg!
Begin de week goed door maaltijden vooruit te plannen met de Cirqula multikom.

Of je nu ontbijt, lunch of diner klaarmaakt, de Cirqula maakt meal­preppen een stuk eenvoudiger. Zo bespaar je tijd én voorkom je verspilling.
Shop Cirqula
Kies voor herbruikbaar, kies voor Mepal
Wegwerpplastic? Dat is verleden tijd! Onze duurzame lunchproducten, zoals de Mepal Vita waterfles en Take a Break lunchbox, helpen je eenvoudig om plastic afval te verminderen. Stijlvol, praktisch en goed voor de planeet.
› Shop nu
MEPAL
Daarom Mepal
v Eenvoudig onderdelen (na)bestellen
v BPA-vrij
v 2 jaar productgarantie
v Certified B Corporation
Wat klanten zeggen
Klanten waarderen ons gemiddeld met een:
Op basis van meer dan 22.000 reviews.
Neem contact op
Volg ons
Je ontvangt deze e-mail omdat je je hebt aangemeld via onze website,
een evenement of actie.

Je kunt altijd je gegevens bijwerken of afmelden.
 

Online versie van deze e-mail
© Copyright 2024 Mepal