Altijd op de eerste rij, Very VIP! 
Doets Digi Date: comfortabel en in alle rust vanuit huis een video-bel adviesgesprek met een ervaren Doets Reizen reisspecialist voor het samenstellen van een nieuwe vakantie.

Ontdek het gemak van videobellen en ontvang persoonlijk reisadvies!  
Meer informatie over Doets Digi Date
Doets Digi Date
Anne Slot
"Op een afgesproken datum en een vast tijdstip. Wij zitten er klaar voor en sturen je ruim van te voren een bericht met toegang tot het digitale adviesgesprek. Het enige wat je nodig hebt is internet, een telefoon/tablet of pc met camera en microfoon en een luie stoel of bank"
Sabine van der Kolff
"Ideaal voor mensen die niet in de omgeving van ons kantoor wonen, maar toch persoonlijk contact wensen. Wij nemen ruim de tijd voor een videobel-gesprek, zodat het bijna lijkt alsof je echt tegenover ons zit op kantoor."
Janette Krijgsman
"Al decennia lang zit ik achter mijn vertrouwde balie in het kantoor van Doets Reizen. Het is verrassend leuk om via een digitaal videobel-gesprek bijna dezelfde beleving te kunnen bieden."
Ontdek Alkmaar, Schoorl en Doets Reizen
Inspiratie Arrangement
Er even tussen uit? Inspiratie opdoen voor een nieuwe vakantie bij Doets Reizen? Wij hebben in samenwerking met Hotel Merlet in Schoorl een luxe arrangement samengesteld inclusief 1 of 2 overnachtingen in een Royale Kamer, gastronomische maaltijden en een reservering in onze VIP Room. Combineer een bezoek aan Doets Reizen (adviesgesprek inclusief offerte) met een strandwandeling of een bezoek aan de Schoorlse Duinen. Liever shoppen in het historische centrum van Alkmaar? Alles is mogelijk!
2 of 3 overnachtingen
Nieuwe reizen
Achter de schermen zijn we druk bezig met het samenstellen van nieuwe droomvakanties. Het grootste deel hebben wij nu al online staan. Inspiratie genoeg... 
Ontdek meer
Corona-vouchers
Heb je een Doets Reizen Corona-voucher en wil je alvast weten hoe je dit eenvoudig kunt verzilveren? We leggen je in een paar stappen uit hoe dit werkt. 
Lees meer
Last-Minute IJsland
Last-Minute naar IJsland? Bekijk het spectaculaire reisaanbod met toegang tot de mooiste plekken. Ook het 2020/2021 winterseizoen is vanaf nu te boeken. 
Bekijk reizen
Alle rechten voorbehouden Copyright ©2020 - Doets Reizen
Wil je onze nieuwsbrief niet meer ontvangen?
  Bekijk online  |  Schrijf je uit
Altijd op de eerste rij, Very VIP!