Doets Reizen deelt uit tijdens het Paasweekend!
Een paascadeautje van het Doets Reizen team - Met de actiecode PAASEI2024 ontvang je een excursievoucher t.w.v. €100,- p.p. voor iedere persoon in je reisgezelschap. Deze voucher is te besteden aan een extra excursie als toevoeging aan je reis in 2024/2025.
Meer informatie
Alléén geldig tijdens het Paasweekend!
Boek online of plan een Doets Digi Date in: Deze actie is geldig bij elke boeking die online wordt gemaakt of als je een Doets Digi Date inplant in de periode van
29 maart t/m 1 april 2024.

Boek je reis voor 1 juni 2024: Zorg ervoor dat je jouw reis voor
1 juni 2024 boekt.


Voor alle reizen geldig: Deze actie geldt voor alle reizen in ons actuele reisaanbod met als uiterste vertrekdatum 31 maart 2025 (dus ook geldig voor wintersportvakanties binnen ons huidige reisaanbod!).

Geldig voor één excursie: Deze actie is geldig voor één (extra) excursie per reisgezelschap en kan niet verdeeld worden over meerdere excursies.
Bekijk hier alle actievoorwaarden
Haas(t) je dit Paasweekend naar onze website
Heb je jouw vakantie voor de zomer van 2024 of de winter van 2025 nog niet geboekt? Dan is dit het perfecte moment!

Mis deze unieke kans niet om je reis extra speciaal te maken met een prachtige excursie. Van een helikoptervlucht over de Grand Canyon, een walvissafari in Canada, een huskyslee-avontuur in Scandinavië of een bezoek aan de Geisers in IJsland, jouw reis met Doets Reizen wordt onvergetelijk!
Alles over deze Paasweekend actie
Fijne Paasdagen!
Namens het hele team van Doets Reizen.
Facebook
Link
YouTube
Website
Email
Je ontvangt deze nieuwsbrief van Doets Reizen.
2024 Copyright ©  Doets Reizen, All rights reserved.

Afmelden voor toekomstige berichten.