Dé reis voor muziekliefhebbers:
Truly Deep South Deluxe
Diverse muziekstijlen, swingende steden, vriendelijke locals, de prachtige Great Smoky Mountains en heerlijk eten; de Deep South is de vakantiebestemming bij uitstek! Tijdens deze 16-daagse reis bezoek je alle hoogtepunten en heb je volop de tijd om te genieten, dankzij de efficiënte route. Geniet van het schitterende en zwoele Diepe Zuiden!
Bekijk deze reis hier!
Een reis vol muzieksteden
Deze reis zit vol prachtige locaties en je bezoekt de echte muzieksteden. Hieronder lichten we slechts een greep van deze reis uit!

 De fantastische reis begint in New Orleans, één van onze favoriete steden! New Orleans bruist, heeft te gekke livemuziek, prachtige gebouwen en heerlijk eten. Je vervolgd de weg naar Natchez, een stijlvolle plaats waar je veel authentieke en historische antebellums tegenkomt.

Vanuit Natchez rijd je via het Vicksburg Military Park richting Clarksdale.
Clarksdale is de bakermat van de blues en je zult zeer zeker verrast zijn door dit plaatsje.

Memphis, de stad van de rock-'n-roll en de blues is de volgende stop. Ga zeker naar Graceland voor een bezoek aan het voormalige huis van Elvis Presley. Ook Nashville breng je natuurlijk een bezoekje. De stad van de country en de honky-tonk. 
Ontdek langs welke steden je allemaal komt
Natchez Dinner Jazz Cruise - New Orleans 
De Natchez Dinner Jazz Cruise in New Orleans maakt deze muzikale reis compleet. Onder het genot van een buffet vaar je per paddlewheeler over de Mississippi Rivier en word je muzikaal vermaakt door een New Orleans Jazz Band. Je hebt een prachtig uitzicht over de skyline van New Orleans.
Een reis met unieke accommodaties
The Eliza Jane
Dit sfeervolle hotel straalt een gemoedelijke sfeer uit. De inrichting weerspiegelt het oude gebouw maar, dan in een modern jasje gegoten. Dat zie je als je door de gangen van het hotel loopt en ook in de badkamers waar de oude metrotegels op de muur zitten. Het hotel is gelegen vlak bij het French Quarter district met op loopafstand diverse leuke restaurantjes en barretjes.
Peabody Hotel Memphis
In hartje Memphis vind je het Peabody Hotel. Om de hoek van het hotel vind je het bruisende Beale Street. Elke avond vind je hier in de vele bars, restaurants en cafés fantastische live muziek! 

Een historische traditie in het Peabody Memphis is de Peabody Eendenmars. Elke dag lopen 5 eenden van en naar de marmeren fontein in de lobby (een must-see!).
Wij regelen het!  
Ons team staat voor je klaar om jouw droomreis werkelijkheid te maken. 
Facebook
Link
YouTube
Website
Email
Je ontvangt deze nieuwsbrief van Doets Reizen.
2023 Copyright ©  Doets Reizen, All rights reserved.

Afmelden voor toekomstige berichten.