Dol op design?

1 year ago


Text only:

Kom naar het grootste en leukste woonevenement van Nederland. Zet het in je agenda: 3 t/m 8 oktober 2017. Online versie Mis het niet! 3 t/m 8 oktober 2017
 DESIGNLIEFHEBBERS OPGELET!Op de vt wonen&design beurs zijn alle woonstijlen aanwezig. Ben jij dol op designmeubelen of ben je misschien op zoek naar een badkamer met strakke lijnen? Dan moet je zeker de Design-hal op de beurs bezoeken. Kom je dan ook even langs in het woonhuis van Eigen Huis & Interieur?
  Bekijk alle design-merken ► 
  
 DESIGNSTOELEN OP MAATStel je voor: je bent op zoek naar nieuwe stoelen. Bij voorkeur in rood leer en met vierkante buizen als onderstel. En o ja, ook nog met armleuningen. Nergens te vinden! Hoewel? Bert Plantagie, de onbetwiste stoelenspecialist, maakt al jaren stoelen op maat. En kan dus ook aan jóuw wensen tegemoet komen.
 
  TICKETS MET KORTINGKom je de vt wonen&design beurs bezoeken? Bestel dan nu alvast tickets. Handig om alvast binnen te hebben én je betaalt t/m 2 oktober het voordeligste tarief.
 
 
  
Bestel vandaag nog tickets! Tickets koop je het voordeligst online. Tot 3 oktober betaal je 16,50 euro voor een toegangskaart. Daarna betaal je online 20,- euro en aan de kassa op de beurs 25,- euro*. 
  En? Wat vind je van deze e-mail?
Leuk
  
Kan beter, omdat
Binnenkijken bij
vtwonen
eigenhuis & interieur
wonen landelijkse stijl
stijlvol wonen
ariadne at homeBeursinformatie
vt wonen&designbeurs
tickets
laatste nieuws
informatie
Service
contact
FAQ
pers
afmelden
volg ons ook via: facebook | twitter | pinterest |
instagram
newsletter@newslettercollector.com | privacy- en cookiebeleid
© 2017 Sanoma Media Netherlands B.V. vtwonen.nl - onderdeel Sanoma Media Netherlands groep

Woonbeurs.nl

Categories: Garden | Terrace Home | House | Interior
Age: 14 until 18 year 19 until 30 year 31 until 64 years 65 and older

Deel deze nieuwsbrief op

© 2018