17 april 2024
Twitter Facebook Linkedin Instagram Online versie
MarketingTribune
Tipsmail april
image
Heineken lanceert ‘saaie telefoon’ voor meer écht contact
Het is weer eens wat anders dan een pilsje: samen met het Amerikaanse merk Bodega, heeft Heineken de ‘Boring Phone’ gelanceerd. Met deze limited edition ‘domme’ telefoon wil het biermerk mensen aanmoedigen meer te genieten van ‘echte connecties’ en minder van hun smartphone.
lees verder
twitter facebook linkedin
image
Duitse automerken tegen inmenging P van Prijs bij Chinese ecars
Duitse automerken willen geen Europese importheffingen op elektrische auto's uit China omdat deze kunstmatig laag geprijsd zouden zijn. Door tegenmaatregelen kunnen er problemen ontstaan op de voor hen belangrijke Chinese markt.
lees verder
twitter facebook linkedin
Verwelkom 10.000+ zakelijke eindgebruikers op de vakbeurs Facilitair
[advertorial] Ongeacht of het gaat om organisaties in de zorg, de (semi-)overheid of het onderwijs, dan wel bedrijven uit 11 verschillende sectoren, 10.000+ verantwoordelijken van deze zakelijke eindgebruikers bezoeken op 5, 6 en 7 juni 2024 in Jaarbeurs Utrecht de 25ste editie van de vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer. Verwelkomt uw bedrijf deze professionals zelf of laat u dat over aan de con-collega's?
image
[onderzoek] Het voorkomen van sociaal wenselijke antwoorden
Marketingonderzoeker Rik Pieters van Tilburg University heeft, samen met collega’s van andere universiteiten, een nieuwe, indirecte vraagtechniek ontwikkeld om ervoor te zorgen dat de kans groter is dat mensen waarheidsgetrouw antwoorden op gevoelige vragen. De techniek kan onder andere gebruikt worden bij het afnemen van enquêtes of bij het maken van beleid.
lees verder
twitter facebook linkedin
image
Nederlandse handelsmissie aan de bar in Cannes
De gezamenlijke Nederlandse creatieve industrie heeft ook in 2024 weer een eigen opmerkelijke plek gedurende het Cannes Lions Festival 2024. Tijdens het grootste creativiteitsfestival ter wereld wordt de Embassy of Dutch Creativity in een heuse bar georganiseerd.
lees verder
twitter facebook linkedin
Kei hard groeien én blije(re) medewerkers. Kan dat?
[advertorial] Kun je bedrijfsresultaten en medewerkertevredenheid tegelijk laten groeien? Tijdens het kennis- en netwerkevent PI University op 14 mei in Den Bosch brengen we ondernemers, directeuren, managers en andere decisionmakers samen om hierop het antwoord te vinden! Met geweldige sprekers, tips voor het worden van een 9+ organisatie én een gezellige borrel wil je dit niet missen. Tickets zijn gratis.
image
DOSSIER SOCIAL MEDIA 15 vragen aan TikTok-opperhoofd Bastian Verhulst - 'De dansjes voorbij'
Nog niet eerder gaf TikTok Benelux een interview en dat werd tijd. Immers spreekt het medium tot de verbeelding, is het een mega-hit onder GenZ en -alfa en er zijn er ook wat prangende vragen over deze 'social'. MarketingTribune spreekt opperhoofd Bastian Verhulst.
lees verder
twitter facebook linkedin
image
Campagne moet (vak)mensen naar metaalsector lokken
Om het belang van de metaaltechnologiesector te benadrukken lanceert Koninklijke Metaalunie op 17 april de campagne ‘Metaaltechnologie maakt je wereld’. Met de campagne wil de sector meer (vak)mensen lokken.
lees verder
twitter facebook linkedin
Nieuwe spreker NIMA Marketing Day
[advertorial] Celine Merkx van Fingerspitz neemt je in haar sessie op NIMA Marketing Day mee in het opzetten en uitvoeren van een een hypothese-gedreven groeistrategie. Ze beantwoordt vragen als: hoe zorg je ervoor dat je in deze dynamische wereld gefocust blijft op de juiste uitdagingen? Welke kansen liggen er voor het oprapen? En hoe benut je deze op weg naar een duurzame en bloeiende groei? Wil je hier meer over weten? Kom dan op 13 juni naar NIMA Marketing Day.
ABONNEMENT
Deze e-mail is verstuurd met Copernica e-mailmarketingsoftware en is ontworpen door gracious. Wil jij ook meer halen uit jouw e-mailmarketing? Probeer Copernica dan nu gratis.