Digitale klantgerichtheid in crisistijd én daarna: hoe digitaliseer je klantrelaties? Hoe voeg je waarde toe voor je klanten? Schrijf hier in voor het webinar >>
Bekijk deze e-mail online.
DenkProducties
Thuiswerkseminar Live #2: Steven van belleghem
Beste,
Hoe kun je klantrelaties zo snel mogelijk digitaliseren?
Hoe kun je je digitaal onderscheiden?
Hoe zorg je dat je waardevol en onmisbaar bent voor je klanten?
Vragen van levensbelang voor iedere ondernemer en organisatie met klanten, al helemaal nu fysiek contact met klanten vaak onmogelijk is.
 
De antwoorden van Steven van Belleghem
De beste adviezen op deze vragen krijg je van Steven van Belleghem, dé expert op gebied van klantrelaties, marketing en digitalisering. Aanstaande donderdag gaan we met hem in gesprek in het tweede Thuiswerkseminar Live.

Thema: Snelle Innovatie in Customer Experience
Datum: Donderdag 9 april, 14.00 - 15.00 uur
Plaats: Thuis, achter je laptop
Deelname: Gratis!

Een interactief webinar met ruimte voor kijkersvragen, onder leiding van moderator Ronnie Overgoor. Inschrijven doe je via deze pagina.
 
Thuiswerkseminar Live #2
 
Thuiswerkseminars Live: 10 weken met 10 topexperts
De komende 10 weken zie je elke donderdag om 14.00 uur één van onze topexperts tijdens het Thuiswerkseminar Live. Onze docenten delen in 60 minuten hun beste inzichten en beantwoorden jullie vragen. Deelname is gratis voor iedereen.
 
Wie ga je nog meer zien?
De komende weken zie je onder andere Jitske Kramer, Jan van SettenRemco Claassen en Mark Tigchelaar. Dat wordt optimaal bijspijkeren in quarantaine! 

Dus zet in je agenda: elke donderdag van 14.00 - 15.00 uur. Gratis inspirerende lessen van de beste docenten van DenkProducties. Houd onze seminaragenda in de gaten voor het eerstvolgende live thuiswerkseminar.
 
 
-› Inschrijven: thuiswerkseminar live #2
 
 
Volg ons op:
FTINYouTubeFlickrInstagram
Namens DenkProducties ontvang je deze mail op het volgende adres: newsletter@newslettercollector.com
© 2020 DenkProducties - Afmelden - Contact - Privacy