Wij vinden het belangrijk om elkaar te helpen en willen graag iets terugdoen voor de maatschappij. Daarom starten wij vandaag, op Wereld Vluchtelingen Dag, een uniek initiatief: REFUJEANS, waarbij we jeans inzamelen voor vluchtelingen. Kijk eens in je kledingkast. Ligt daar een spijkerbroek te verstoffen? Doneer 'm dan nu bij een van onze Jeans Centre winkels en help een vluchteling. Als dank voor jouw oude spijkerbroek, ontvang je van ons 20% korting op je nieuwe jeans.
Klik hier voor de online versie
> WORD MEMBER
    SPAAR KORTING
Doneer jouw vergeten jeans en help een vluchteling
 
Wij vinden het belangrijk om elkaar te helpen en willen graag iets terugdoen voor de maatschappij. Daarom starten wij vandaag, op Wereld Vluchtelingen Dag, een uniek project: REFUJEANS, waarbij we jeans inzamelen voor vluchtelingen.

Kijk eens in je kledingkast. Ligt daar een spijkerbroek te verstoffen? Doneer 'm dan nu bij een van onze Jeans Centre winkels en help een vluchteling. Als dank voor jouw oude spijkerbroek, ontvang je van ons 20% korting op je nieuwe jeans.
Doneer en ontvang 20% korting op je nieuwe jeans
 
Actievoorwaarden: Deze actie start op Wereld Vluchtelingen Dag (20 juni) en loopt tot en met 31 augustus 2017. Kijk voor de actievoorwaarden en meer informatie op www.jeanscentre.nl/refujeans.
 
     
  Download onze app       iOS | Android  
  |  
Klik hier om je af te melden voor de nieuwsbrieven van Jeans Centre B.V.