ELF Voetbal nieuwsbrief van 29-01-2020
Door deze vreemde transfers mag Dusan Tadic hopen op Barcelona

Dinsdagavond werd Dusan Tadic door SkySports plots in verband gebracht met een transfer naar FC Barcelona. Het klinkt ongeloofwaardig, maar Tadic zou niet de eerste opvallende nieuwkomer zijn bij de Catalanen. Barça presenteerde de afgelopen seizoenen meerdere verrassingen, die niet allemaal even goed uitpakten. 


Lees verder
Neemt Christian Eriksen ook Internazionale bij de hand?

Na zesenhalf jaar trouwe dienst laat Christian Eriksen Tottenham Hotspur achter zich voor een avontuur bij Internazionale. De Inter-fans hopen dat de Deen bij zijn nieuwe club vrolijk doorgaat met waar hij goed in is: belangrijk zijn. 

Lees verder
Wie is Premier League-revelatie Adama Traoré

Het afgelopen seizoen had Adama Traoré niet eens een basisplaats. Dit seizoen behoort de vleugelaanvaller van Wolverhampton Wanderers tot de absolute revelaties van Engeland. ELF Voetbal nam de Spanjaard onder de loep.

Lees verder
Dit gebeurde er een jaar geleden in de laatste dagen van de transferperiode

Nog drie dagen te gaan en dan zal de winterse transferperiode zijn deuren gaan sluiten. Wat gebeurde er een jaar geleden? ELF Voetbal zet de belangrijkste last-minute transfers voor je op een rij.

Lees verder
In beeld; deze Ajacieden behoren net als Siem de Jong tot de Club van 100

Dinsdag was het de 31e verjaardag van niemand minder dan Siem de Jong. De middenvelder van Ajax is binnen de huidige selectie de speler met de meeste officiële wedstrijden voor de Amsterdammers. Hij wordt in de Club van 100 vergezeld door acht ploeggenoten uit de selectie van trainer Erik ten Hag.

Lees verder
Zo heropent het Real Madrid van Zinédine Zidane de jacht op hoofdprijzen

Real Madrid is na een zeer teleurstellend seizoen klaar om weer een rol van betekenis te spelen. De Madrilenen grepen vorig voetbaljaar naast alle prijzen, maar momenteel heeft trainer Zinédine Zidane nog verschillende troeven in handen. Er staat echter wel een belangrijke maand op de planning.  

Lees verder
Het moeizame seizoen van Davy Klaassen en degradatiekandidaat Werder Bremen

Davy Klaassen kan zich opmaken voor een pittige tweede seizoenshelft met Werder Bremen. De middenvelder is sinds zijn entree in het Weser-Stadion helemaal opgebloeid, maar zal zich vooral moeten richten op de strijd tegen degradatie uit de Bundesliga.

Lees verder
Hoe drie bekertoernooien het seizoen van Manchester United moeten redden

Manchester United werd in 2013 voor de laatste keer landskampioen van Engeland en ook dit seizoen zit de titel er niet in voor de grootmacht. De pijlen van manager Ole Gunnar Solskjaer zijn daarom gericht op drie andere prijzen en zodoende staat er een belangrijke periode voor de deur.

Lees verder
Alle verhalen over Liverpool-bedwinger Jason Cummings

Every dog has its day! Met twee goals bezorgde Jason Cummings Jürgen Klopp echt belachelijk veel hoofdpijn. Het geklaag van de Duitser, die voor de replay nu de B1 en het liefst de koffiejuffrouw wil sturen, is maar deels terecht: in het speelschema was allang te zien dat dit tot de mogelijkheden behoorde. De week vrij is dus om zeep, met dank aan die gekke Cummings die tweemaal scoorde voor Shrewsbury Town. De Schotse aanvaller mag nu naar Anfield. We lichten voor u een paar van zijn capriolen uit.

Lees verder
Schalke 04 FC - Leipzig RB22-02-2020
WWW.VOETBALTIX.NL
VoetbalreizenXL
Voetbaltrips.com
Equipo Voetbalreizen
  
Bayer Leverkusen - Augsburg FC22-02-2020
WWW.VOETBALTIX.NL
VoetbalreizenXL
Voetbaltrips.com
Equipo Voetbalreizen
  
Hertha BSC - Koln FC22-02-2020
VoetbalreizenXL
Equipo Voetbalreizen
 
Bayern München - SC Paderborn 0722-02-2020
WWW.VOETBALTIX.NL
VoetbalreizenXL
Voetbaltrips.com
Equipo Voetbalreizen
  
Paris Saint-Germain - Girondins Bordeaux22-02-2020
VoetbalreizenXL
Voetbaltrips.com
Equipo Voetbalreizen