Loading...

‘Door God van je pornoverslaving af? Mo oi man, maar is dát je bekeringsverhaal? ’

By Eo.nl received 11 months ago

Categories: Television Media
Age: 19 until 30 year 14 until 18 year 31 until 64 years 7 until 13 year
  • Html
  • Text
Alain Verheij over hoe het geloof alleen nog maar over onszelf gaat
Bekijk deze e-mail in je browser

Win weekendje Duinrell of iPad bij FilterNet!

Wil je ook schoon internet? Met een abonnement op FilterNet kan dat. De eerste maand mag je FilterNet gratis uit proberen. Als je nu abonnee wordt, maak je bovendien kans op een weekendje in Duinrell óf een iPad!
Hoe leuk is dat? Meld je dus snel aan.
Ik wil wel een iPad winnen!

Topsporter Anna van der Breggen: ‘Ik geloof dat God er altijd is.’

Anna van der Breggen (28) is topsporter in de wielerwereld én christen. “Er zijn meer gelovigen in het peloton”, vertelt ze aan interviewer Tijs van den Brink. “We accepteren van elkaar dat we verschillende levensovertuigingen hebben.”
Bekijk hier een exclusief voorproefje van het interview

'Altijd staren ze me na'

Wat als je niet voldoet aan het schoonheidsideaal? NOU EN! Voor deze vijf jongeren is dat ideaal hun laatste zorg. Daarom maakte BEAM deze portretten van ze, om te laten zien wat echte schoonheid inhoudt.
Laat de portretten zien

Twittertheoloog Alain Verheij: ‘Een geloof zonder impact is dood’

Alain wordt regelmatig gevraagd of hij een persoonlijke relatie heeft met Jezus. Nooit is iemand benieuwd of hij is gestopt met het eten van vlees of het kopen van kleding die is gemaakt door moderne slaven. En dat is vreemd, als je de bekeringsverhalen in de Bijbel leest…
Wil ik lezen

Nieuwe trend: Bijbelse namen

Ben je op zoek naar een naam voor je kind? De EO lanceert in september een speciale Bijbelse namen catalogus. Zo kom je niet alleen op ideeën, maar lees je ook meteen wat de naam betekent en wie de Bijbelse persoon achter de naam is.
Lees hier verder

Hoe word je op een leuke manier oud?

Gelukkig oud worden, kan dat? Wel als je actief blijft, stelt hoogleraar neuropsychologie Erik Scherder. Hij gaat vanaf september in een nieuwe EO-serie op zoek naar ‘het geheim van Methusalem’. Zelf heeft hij gelukkig nog veel energie op z’n 67e: “Het is niet een kwestie van afbouwen als je ouder wordt, maar juist van doorpakken.”
Pak maar door met dat interview!

Met Bert van Leeuwen naar de leeuwen

Daniël in de leeuwenkuil is één van de spannendste verhalen uit de Bijbel. In Dierenpark Amersfoort is een nieuw leeuwenverblijf geopend, met een echte leeuwenkuil! Speciaal voor onze leden kun je met Bert van Leeuwen een bezoek brengen aan dit gloednieuwe leeuwenverblijf. We verloten drie keer twee kaarten. Wil je kans maken? Stuur dan je reactie naar eomagazine@eo.nl onder vermelding van je naam.
Lees meer

    
Uitschrijven voor de nieuwsbrief    |    Doorsturen naar vriend             

Share this newsletter on

Loading...

Related newsletters

© 2019