Preston Palace

Geachte meneer Do,

Routine is belangrijk in uw dagelijkse leven, maar elke dag hetzelfde drukke schema afwerken begint saai te worden. Stap uit de sleur en ga er samen tussenuit, want het zal u goed doen. Gun uzelf een heerlijk all-inclusive verblijf in Preston Palace. Profiteer van herfstvoordeel en kom ontspannen!

Met vriendelijke groet,

 

Knijp er even samen tussenuit!

Verwen uzelf met een all-inclusive verblijf in Preston Palace! Dé behandeling om te ontstressen. Profiteer van onze scherpe herfstaanbiedingen. Voel u thuis!

Profiteer van herfstvoordeel!
 
 

Speciale oktober aanbieding!

Boek uw herfstvakantie met gratis upgrade. Reserveer een mooie Classic kamer, voor de prijs van een Economy kamer. Geldig voor nieuwe boekingen. OP=OP!

Boek nu met gratis upgrade!
 
 

Zondag 29 oktober 2017

Magic Unlimited!

Maak tijd voor Magic Unlimited! Het fascinerende trio neemt u mee naar een wereld vol fantasie en dromen. Laat uw familie betoveren tijdens deze spectaculaire show in Preston Palace. Boordevol magie, humor en interactie!

Koop uw magische tickets!
 

Even tot rust komen!

Verwen uzelf en laat uw lichaam en geest genieten van intieme rust. Stap bij Preston Palace in het stoombad, de whirlpools of sauna en verrijk uw verblijf met een ontspannende behandeling!

Tijd om te relaxen!
 
 

Probeer Sony Playstation VR!

Test 16 t/m 22 oktober de Playstation VR in Preston Palace! Kom naar de indoor kermis en speel unieke games. Zet de VR-bril op, ga zitten en stap midden in buitengewone werelden. Live the game!

Let's play!
 
 

Bezoek ons ook op prestonpalace.nl

Geen nieuwsbrieven meer ontvangen? Meld u hier af.