4 nieuwe Volvo-trucks in het zware segment: wat is er nieuw?
Bouwmachines
Online versie
Mainimage
Update: Doorgaan TKD ‘erg onzeker’ door Corona-virus
De kans dat de TKD dit jaar moet worden afgelast, wordt steeds groter. Vorige week ging de organisatie er nog vanuit dat de beurs gewoon zou kunnen worden gehouden. Nu wordt gezegd dat er door het Corona-virus 'erg veel onzekerheid is over de vraag of het evenement kan doorgaan'. In de tweede week van april valt de beslissing.
(advertorial)
Knikmops 180E in productie
De Schans lanceerde april 2019 de Knikmops 130E. Januari dit jaar volgde al snel de Knikmops 180E. Beide met een 37KW Lithium Ion accupakket. Daarmee kan een volle werkdag productie gedraaid worden. De KM180E heft maar liefst 1800 kg, met een eigen gewicht van 2400 kg.
Volvo lanceert in één klap vier nieuwe trucks in het zware segment. Lees hier wat er nieuw is
Niet één maar vier nieuwe trucks worden door Volvo Trucks op de markt gebracht. Bij de vernieuwde FH, FH16, FM en FMX staan de chauffeur, veiligheid en productiviteit volgens de fabrikant centraal. Wat is er precies allemaal vernieuwd en anders ten opzichte van de voorgangers? We zetten het op een rij.
Lees verder >
Kubota komt met drie nieuwe 5-tons graafmachines
Kubota lanceert in één klap drie nieuwe minigraafmachines in de 5-tons klasse. De KX060- 5, U56-5 en U50-5 krijgen een ruimere cabine. Ook de buitenkant is nieuw ontworpen. Als het Corona-virus niet gaat zorgen voor vertraging, zijn de machines naar verwachting binnen enkele maanden in Nederland verkrijgbaar.
Lees verder >
Inter-Techno pakt marktaandeel met Bobcat verreikers
Inter-Techno, de Nederlandse distributeur van Bobcat, heeft afgelopen jaar 18 Bobcat verreikers verkocht. ‘Daarmee is ons marktaandeel van niets naar ongeveer 5% gestegen’, stelt Bertus Boer, algemeen directeur van Inter-Techno. Voor dit jaar mikt Inter-Techno op de verkoop van 30 Bobcat verreikers.
Lees verder >
Foundiz nu ook dealer van Soilmec, Marchetti en STA
Foundiz in Oosterhout heeft de productrange uitgebreid met drie dealerschappen voor de Benelux. Het jonge bedrijf is dealer geworden van Soilmec funderingsequipment, Marchetti mobiele kranen en telescopische rupskranen en STA vibro- en grouting equipment.
Lees verder >
Volg ons op social media
facebook Linkedin Twitter Instagram

Vakmedianet
Privacy Waarborg
Wijzigen | Afmelden | Contact | Privacy | Disclaimer | Adverteren | Copyright