26 juni 2018
Online versie
Twinkle
image
image
Doorgestart LiL.nl zoekt nieuwe eigenaar
[Nieuws] Het in april failliet verklaarde LiL.nl heeft de weg naar boven weer gevonden. De e-tailer is op zoek naar investeerders die het bedrijf weer op de kaart willen zetten.
twitter facebook linkedin
lees verder
image
image
Webwinkelier niet gedwongen tot gratis aanbod dure betaalopties
[Nieuws] Het Nederlandse kabinet zou het verbod op surcharging mogen uitbreiden naar de minder gangbare en dus duurdere betaalopties, maar doet dat niet.
twitter facebook linkedin
lees verder
Bereid je voor op de digitale toekomst
[Advertorial] Hoe blijf jij bij in de razendsnel ontwikkelende e-commercebranche? Spijker in één dag je e-commerce skills bij en kom naar Shopping Today, hét e-commerce kennisevent op 20 september in Utrecht! Leer door 40 praktische cases alles om jouw website (nog) beter te laten presteren en maak kennis met 1.000+ andere e-commerceprofessionals. Profiteer tot 1 juli nog van 50.- early bird korting!
image
image
Fietsenwinkel.nl schrapt Accell-merken
[Nieuws] Fietsenwinkel.nl heeft de merken Batavus en Sparta, beide van Accell, uit zijn online assortiment gehaald. Daarmee lijkt de relatie definitief afgewikkeld.
twitter facebook linkedin
lees verder
image
image
Platformen beloven onveilige producten sneller offline te halen
[Nieuws] Vier grote platformen: AliExpress, Amazon, eBay en Rakuten France, ondertekenen een contract om sneller onveilige producten van hun site te halen.
twitter facebook linkedin
lees verder
Een visie op digitale transformatie binnen de financiële dienstverlening
[Advertorial] Consumentengedrag en ingrijpende technologische veranderingen dwingen FSI-organisaties een nog nooit beleefde digitale transformatie te ondergaan. In deze white paper biedt Sitecore unieke perspectieven op wat de belangrijkste overwegingen en trends zijn die financiële dienstverleners in het oog moeten houden bij hun technologische investeringen.
image
image
Wees strenger bij inkoop en verkoop IoT-apparatuur
[Visie] Wie zijn verantwoordelijk voor de veiligheid van ‘connected’ speelgoed en andere producten die consumenten in huis halen? Bij het 'slimme' CloudPets ging het mis.
twitter facebook linkedin
lees verder
Deze e-mail is verstuurd met Copernica e-mailmarketingsoftware en is ontworpen door gracious. Wil jij ook meer halen uit jouw e-mailmarketing? Probeer Copernica dan nu gratis.