Bekijk deze nieuwsbrief online
woensdag 30 augustus 2017
 
CONTENTPARTNERS | OPLEIDINGEN | VACATURES Email Website Facebook Twitter LinkedIn
 
 
 
Geachte heer/mevrouw ,
Welkom bij de digitale nieuwsbrief van Accountancy Vanmorgen.
 
 
 
Doorhaling en waarschuwing voor accountants piramidefonds Centurion
De Accountantskamer heeft de klacht tegen twee accountants van accountantskantoor VWGNijhof vrijwel volledig gegrond verklaard. De accountants hebben bij (potentiële) beleggers in projecten van vastgoedbedrijf Centurion in Costa Rica het vertrouwen gewekt dat het vastgoedbedrijf een degelijke betrouwbare partij was.
Lees meer
 
 
NBA stelt aangepaste Nederlandse voorbeeldteksten beschikbaar
De NBA heeft enkele aangepaste Nederlandse voorbeeldbrieven gepubliceerd. Het gaat om verbeterde versies van de opdrachtbevestigingen bij een controle-, beoordelings-, assurance- en onderzoeksopdracht, deel 3 HRA, sectie I, hoofdstuk 1.
Lees meer
 
Hoe kiest u de slimste practicemanagementoplossing voor uw kantoor? Advertorial

Het kiezen van een nieuwe practicemanagementoplossing voor uw accountants- of administratiekantoor valt niet mee. Om u te helpen bij uw zoektocht naar de best passende oplossing voor uw kantoor, hebben we een stappenplan opgesteld. Dit stappenplan brengt structuur aan in het selectieproces van het nieuwe practicemanagementsysteem.

Download het stappenplan

 
Frances Diepstraten plaatsvervangend DG Belastingdienst
Per 9 oktober aanstaande gaat Frances Diepstraten de functie vervullen van plaatsvervangend directeur-generaal Belastingdienst. Diepstraten is sinds 2014 directeur Financieel Economische Zaken bij het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. 
Lees meer
 
 
PwC: BOR en vastgoedvennootschappen: feiten en omstandigheden zijn cruciaal
De toepassing van de bedrijfsopvolgingsregeling (BOR) bij vastgoedvennootschappen is een feitelijke aangelegenheid, constateert PwC. Volgens het accountants- en advieskantoor bleek de feitelijkheid uit twee uiteenlopende uitspraken van Hof Den Haag op 19 juli 2017. In de ene uitspraak oordeelde het hof dat de BOR op grond van de feiten en omstandigheden van toepassing was op […]
Lees meer
 
Visionplanner on tour Advertorial

Het klinkt mooi allemaal. Jaarrekeningen veel efficiënter samenstellen. Meer tijd voor sparren met de klant. Je klant vier keer per jaar tussentijdse cijfers laten zien in de cloud! Maar hoe werkt dat precies? Welkom bij Visionplanner. Welkom bij één van je vakgenoten. Een kantoor dat weet wat er komt kijken bij de betrouwbare uitoefening van het vak en zijn ervaringen graag met je deelt.
=>Meer informatie?

 
‘Inkomensafhankelijke huurverhoging heeft weinig effect’
De inkomensafhankelijke huurverhogingen van sociale huurwoningen van de laatste jaren hebben weinig effect gehad op de doorstroming. Dit blijkt uit de ING Financieel fit Barometer.
Lees meer
 
 
Accountancy Vanmorgen op Facebook!
AV is nu ook op Facebook te vinden. Op onze Facebook-pagina houden we u graag op de hoogte van nieuws en acties, maar ook tips, ontwikkelingen en polls zullen zeker de revue passeren. 
Lees meer
 
Vergroot je invloed als accountant: word een one-stop-shop Contentpartner
Zakelijk advies wordt het liefst ingewonnen bij één en dezelfde partij, zo wijzen geluiden uit de praktijk uit. Ondernemers gaan voor hun adviesbehoefte namelijk niet graag ‘s ochtends naar de accountant, ‘s middags langs de fiscalist en ‘s avonds bijpraten met de advocaat: dit zijn allemaal aparte entiteiten met andere mensen, en een eigen manier […]
 
MUIS Software scoort als enige boekhoudpakket uitstekend bij ‘HTTP Security Headers’ Contentpartner
De site OnlineFactureren.net heeft boekhoud- en facturatiepakketten gescand op de HTTP Security Headers. Vorige week publiceerde deze partij dat het overgrote deel de Security Headers onvoldoende heeft geïmplementeerd.
 
Actualiteiten BTW en BTW-compensatiefonds Opleiding
Verdiepingscursus op 3 en 10 oktober. Joep Swinkels praat u in 2 middagen bij over alle relevante ontwikkelingen op het gebied van BTW en BTW-compensatiefonds, inclusief de BTW besparende modellen. U krijgt een compleet programma met veel praktijk, waarbij per onderdeel ook actuele jurisprudentie, beleidsbesluiten en actuele ontwikkelingen worden besproken. Inleiding Gemeenten veranderen en krijgen […]
 
Fiscalisten Vacature
Vanwege de uitbreiding van ons team Fiscalisten zijn wij, voor de regio Oost-Nederland alsmede Noord-Holland, op zoek naar:  Fiscalisten Jouw uitdaging Als fiscalist profileer jij jezelf als sparringpartner voor onze cliënten en collega-adviseurs. Je hebt een brede en grondige fiscale kennis. Je vindt het leuk om jouw kennis uit te breiden en te delen. Je […]
 
 
Verspreid het nieuws
Heeft u collega's of kennissen die ook dagelijks accountancy nieuws willen ontvangen?
» Attendeer een kennis op deze nieuwsbrief
 
 
 
 
 
Over Ons | Adverteren | Abonneren | Gegevens wijzigen | Afmelden Email Website Facebook Twitter LinkedIn