View this email in your browser
 

Doorstart van HOVO in Rotterdam

Beste oud-cursist,

Zoals u waarschijnlijk weet, biedt Erasmus Academie sinds begin 2022 geen Hovo-cursussen meer aan en per 1 januari 2023 is onze organisatie zelfs genoodzaakt om alle activiteiten te stoppen. Wij betreuren dat we hierdoor onze cursisten niet meer van onderwijs voor een Leven Lang Ontwikkelen kunnen voorzien. 

Vele cursisten en docenten droegen Hovo Rotterdam een warm hart toe. Wij zijn dan ook blij u te laten weten dat een groep nauw betrokkenen, waaronder een aantal oud-Hovo Rotterdam docenten, momenteel samen met HOVO Utrecht hard werkt aan een doorstart van Hovo-cursussen op Rotterdamse locaties. Dit initiatief wordt mede gedragen door de Stichting Vrienden van Hovo Rotterdam.

Erasmus Academie zal hierbij geen rol meer spelen en het onderwijs zal niet meer plaatsvinden op de locaties van de Erasmus Universiteit. Wij steunen deze doorstart echter van harte en hopen dat u hier in de nabije toekomst weer terecht kunt voor het opdoen van inspiratie en kennis van hoge kwaliteit.

Het is nog niet helemaal zeker wanneer de herstart zal plaatsvinden. Maar er wordt vanuit het nieuwe initiatief hard gewerkt om u in het in voorjaar van 2023 al enkele interessante Rotterdamse Hovo-cursussen te kunnen bieden op het gebied van Wijsbegeerte, Kunst & Cultuur, Natuurwetenschappen, Geschiedenis en Mens & Maatschappij. 
 
Gezien de wet op de persoonsgegevens (de AVG) mogen wij ons adressenbestand niet overdragen. Om verder geïnformeerd te worden en te blijven over dit mooie initiatief vragen we u daarom om uzelf aan te melden als geïnteresseerde via deze link:  

https://www.hovoutrecht.nl/rotterdam/nieuwsbrief/

Ook voor vragen verwijzen wij u graag naar HOVO Utrecht.

Met vriendelijke groet, 
 
Het team van de Erasmus Academie 







This email was sent to newsletter@newslettercollector.com
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Erasmus Academie · Burgemeester oudlaan 50 · Rotterdam, Zh 3062 PA · Netherlands