de Volkskrant
Nu vekrijgbaar! Midnight Sun én Masser Brock.
Bekijk online versie
Midnight Sun
Van de makers van succesreeks The Bridge
 

Midnight Sun is een gloednieuwe serie die baadt in het ‘eeuwige licht’ van zomers Lapland. De serie is een mix van een misdaadverhaal, een psychologische thriller en een ecologisch drama, telkens in dubbelafleveringen. Helemaal in het noorden van Zweden, wordt een man brutaal vermoord. Het slachtoffer blijkt een Fransman te zijn, een zekere Pierre Carnot. Onderzoeksteam Burlin en Zadi vliegen met een helikopter naar de plaats van de moord. Onderweg doen ze een schokkende vaststelling…

 
Bestel
Masser Brock
Spectaculaire roman met wervelend verhaal
 
Masser Brock is columnist voor De Nieuwe Tijd, de grootste kwaliteitskrant van het land. Zijn zus is de spindoctor van de premier. Wanneer in Pantsjagan vier Nederlandse soldaten onder vreemde omstandigheden om het leven komen, probeert Masser de waarheid te ontrafelen en creëert zij een heel andere. Waarheid en leugen draaien in Masser Brock als tangodansers om elkaar heen en vormen samen nieuwe werkelijkheden.
 
Bestel
Exclusieve voorpublicatie

Masser Brock is een spectaculaire roman, een wervelend verhaal over een columnist in het hedendaagse meningencircus, waarin de waarheid ook maar een opvatting is. Wilt u meer informatie over de nieuwe roman van Bert Wagendorp? Lees de exclusieve voorpublicatie in deze bijlage.

Open bijlage
 

U ontvangt deze mail omdat u aangegeven heeft acties van de Volkskrant te willen ontvangen. Wilt u geen interessante acties meer ontvangen, klik hier om u af te melden.

Copyright © de Volkskrant, alle rechten voorbehouden.