Liebherr komt met Generatie 8 rupsgraafmachines
Bouwmachines
Online versie
Mainimage
Doosan-dealer ELM koopt ETEC – introductie XCMG op laag pitje

De Bleiswijkse Doosan-dealer ELM is per 1 november 2018 de nieuwe eigenaar van ETEC. ELM neemt alle activa over, dit wil zeggen: het onroerend goed, het personeel en de complete inventaris. Huidig ETEC-eigenaar Henk van Vliet blijft aan het bedrijf verbonden voor het bouwen van specials.

Liebherr komt met Generatie 8 rupsgraafmachines

Liebherr introduceert vanaf 2019 de Generatie 8 rupsgraafmachines. De lijn bestaat vooralsnog uit zes modellen met gewichten tussen 22 en 45 ton. 

Lees verder >
Volvo CE verhoogt omzet in derde kwartaal 2018 met 24 procent

Volvo CE heeft haar netto omzet in het derde kwartaal van 2018 met 24 procent zien toenemen. De omzet kwam uit op ruim 1,8 miljard euro (18.598 miljoen Zweedse kronen). Dit alles in vergelijking met het derde kwartaal van 2017.

Lees verder >
BouwMachines Kennisdag: open data zijn de toekomst, grote veranderingen in aantocht

Automatisch of semi-automatisch graven? Data uitlezen om het brandstofverbruik van een machine te monitoren? Het is pas een heel bescheiden begin van wat de sector te wachten staat. 

Lees verder >
Tweede nieuwe Fuchs binnen een jaar voor Stolwerk

Recyclingbedrijf Stolwerk Metaal uit Breda heeft voor de tweede keer binnen een jaar een nieuwe Fuchs in gebruik genomen. Ditmaal viel de keus op een Fuchs MHL331F.

Lees verder >
Vakmedianet
Wijzigen | Afmelden | Contact | Privacy | Disclaimer | Adverteren | Copyright