BouwMachines Praktijktest: Hyundai HL955
Bouwmachines
Online versie
Afmelden | Wijzigen
Mainimage
Doosan gaat voor 'oranje revolutie'
Ondanks goede resultaten in de afgelopen jaren, is de honger van Doosan nog lang niet gestild. De Zuid-Koreaanse fabrikant blijft onvermoeibaar strijden voor verdere vergroting van het eigen marktaandeel. Nederland speelt in deze groeistrategie een voorname rol. 'Voor ons is Nederland een van de belangrijkste Europese markten', klinkt het in het Tsjechische Dobris, waar het Europese hoofdkantoor van Doosan is gevestigd.
165 tonmeter Palfinger autolaadkraan op Mercedes Arocs

Geurts Trucks BV investeerde in een bijzondere Mercedes-Benz Arocs: de vijfasser is uitgerust met een 165 tonmeter autolaadkraan van Palfinger.

Lees verder >
71-tons Powerscreen TP550SR is zwaarste roterende breker

Powerscreen introduceert de TP550SR. Dit is met 71 ton de grootste en zwaarste roterende breker uit het assortiment van Powerscreen. Op de TP550 is een 15-tons roterende breker gemonteerd.

Lees verder >
Volvo CE start met 3D-printen van onderdelen

Volvo Construction Equipment gaat een deel van de onderdelen voortaan middels 3D-printen produceren. Op die manier denkt Volvo CE sneller aan de vraag naar reserve-onderdelen te kunnen voldoen.

Lees verder >
Fred van Vliet algemeen manager techniek bij Aboma

Vanwege de aanstaande pensionering van Hans Nijkamp wordt Fred van Vliet per 3 april 2018 benoemd tot Algemeen Manager Techniek bij Aboma. Hij neemt hiermee de verantwoordelijkheden over van Hans Nijkamp.

Lees verder >
PW
BouwMachines Praktijktest: Hyundai HL955
Een 16-tons maatpak: zo laat de Hyundai HL955 wiellader zich omschrijven. BouwMachines testte de Hyundai intensief, die bewijst een vlotte en stabiele machine te zijn.
Vakmedianet
Wijzigen | Afmelden | Contact | Privacy | Disclaimer | Adverteren | Copyright