Gawalo
Online versie
Dorp is binnen enkele weken over op waterstof

Het dorp Stad aan ‘t Haringvliet beschikt over de juiste kaarten voor overstap van aardgas naar groene waterstof. 

Lees verder >
“Ook waterstof en groen gas krijgen een plek” 

Sven Ringelberg, strategisch beleidsadviseur en projectmanager verduurzaming in Rotterdam, is positief gestemd over het slagen van de energietransitie, maar gelooft niet in woonlastenneutraal. “Ergens moet geld bij.” 

Lees verder >
Richtlijnen voorkomen corrosie en ketelsteen in leidingen

Leidingen in watervoerende installaties zijn gevoelig voor corrosie. Een vernieuwde ISSO-richtlijn wil dat helpen voorkomen. 

Lees verder >
(advertorial)
Caleffi
Betrouwbare vulset van Caleffi
Een cv-installatie snel bijvullen is makkelijk met de vulset van Caleffi. Door de compacte afmetingen is een korte inbouwlengte mogelijk. De vulset is voorzien van afsluitkranen, een flexibele slang van 40 cm van hoge kwaliteit en een 100% geteste CAb terugstroombeveiliger.
‘Woningen nog verre van energieneutraal’

Nederlandse woningen en gebouwen zijn nog ver verwijderd van de eisen uit het klimaatakkoord. Alleen Almere doet het goed.

Lees verder >
Gratis beursspecial Vakbeurs Energie nu beschikbaar

Van 8 tot en met 10 oktober 2019 vindt de vijftiende editie van de Vakbeurs Energie plaats in de Brabanthallen in ’s-Hertogenbosch. Lees hier de gratis beursspecial.

Lees verder >
Meer nieuws
Partnernieuws
Compleet aanbod in oplossingen voor verwarming en koeling

STULZ is wereldwijd actief als producent en leverancier van klimaatoplossingen.  Om klanten wereldwijd van alle beschikbare kennis en producten te laten profiteren, bundelen de bedrijfsonderdelen hun krachten, onder de noemer ONE STULZ. ONE SOURCE.

Lees verder >
(advertorial)
Ubbink
Ubbink introduceert Aerfoam
Ubbink introduceert het duurzame geïsoleerd leidingsysteem Aerfoam voor warmteterugwinning en mechanische ventilatie. Bij de productie van dit systeem zijn natuurlijke grondstoffen ingezet, waardoor de uitstoot tot nul wordt teruggebracht.
Blog
Hoe bereid je je voor op de ‘Gasketelwet’?

De Tweede en de Eerste Kamer hebben positief gestemd over een verplichte certificering voor cv-installateurs, ook wel de ‘Gasketelwet’ genoemd. Naar verwachting gaat de Gasketelwet in 2020 in. Hoe kunnen installatiebedrijven zich daar het beste op voorbereiden?

Lees verder >
Whitepaper
Comfortabele warmwatervoorziening

Er zijn enkele vuistregels om een goede berekening te maken voor de warmtapwatervoorziening. In deze gratis whitepaper van de redactie van
Gawalo leest u daarover meer met enkele praktische rekenvoorbeelden.

Lees verder >
Vakmedianet
Privacy Waarborg
Wijzigen | Afmelden | Contact | Privacy | Disclaimer | Adverteren | Copyright