Met Djoser ontdek je het echte Australië en Nieuw-Zeeland

 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌   ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌   ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌   ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌   ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌   ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌   ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌   ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌   ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
 
 

Kunt u deze mail van Djoser niet lezen, bekijk dan de webversie.

 
   
 
 

Tropisch regenwoud, de outback, hagelwitte stranden, fjorden, gletsjers, vulkanen en kristalheldere meren; Australië en Nieuw-Zeeland behoren tot de mooiste landen ter wereld. Met Djoser ontdek je de schitterende natuur en bruisende steden 'Down Under'.

 

Highlights van Sydney

De reis door Australië begint in de levendige hoofdstad Sydney. Tijdens een stadstour ontdek je alle highlights, zoals het Sydney Opera House, de Harbour Bridge en de Sydney Tower.

 

Smaragdgroene meren

Een van de hoogtepunten op een rondreis door Australië en Nieuw-Zeeland is het bezoek aan het Tongariro nationaal park. In het buitenaardse vulkanische landschap liggen meren, die door mineralen smaragdgroen zijn. Een sprookjesachtig gezicht.

 

Kings Canyon inbegrepen

King's Canyon is een schitterend gebied met metershoge zandstenen rotswanden, imposante kliffen en tropische palmbomen. De wandeling door deze oeroude kloof is een inbegrepen excursie op de 28-daagse reis door Australië.

 

Ontdek het Noorder- en Zuidereiland

Laat je op de 25-daagse rondreis verrassen door de landschappen van het Noorder- en Zuidereiland van Nieuw-Zeeland, maak kennis met de bijzondere Maori-cultuur en bezoek gezellige steden, zoals Auckland, Wellington en Christchurch.

 

Wereldwonder onder water

Met 334.000 kilometer aan kleurrijk koraal, verdeeld over bijna 3.000 riffen en 900 eilanden, mag het Great Barrier Reef met recht een wereldwonder onder water worden genoemd. Het is dé plek om te snorkelen of te duiken op reis door Australië.

 

Australië én Nieuw-Zeeland in 30 dagen

Reis mee langs al het moois dat Australië en Nieuw-Zeeland te bieden hebben. We bezoeken o.a. Melbourne, Ayers Rock, Canberra, Rotorua, de Franz Josef gletsjer en Queenstown.

 

Maak een onvergetelijke roadtrip

De Great Ocean Road is een van de mooiste routes van Australië en een vast onderdeel op onze reizen. De adembenemende uitzichten op de ruige kust en de beroemde Twelve Apostles zullen een onvergetelijke indruk op je maken. Je leest er meer over in ons blog.

 

Overal schapen

Wist je dat je in Nieuw-Zeeland meer schapen ziet dan mensen? Het land heeft namelijk ruim 25 miljoen schapen, tegenover slechts 5 miljoen inwoners. Niet verrassend dat lamsvlees overal op de menukaart staat.

 

Australië in 3 minuten

Australië is een veelzijdig land met afwisselende landschappen, koala's en kangoeroes en de bijzondere Aboriginal-cultuur. Bekijk hier alvast een voorproefje.

 

Pannenkoeken van steen

In Nieuw-Zeeland vind je een wel heel bijzonder fenomeen, versteende rotsen die op stapels pannenkoeken lijken. Deze zogenoemde Pancake Rocks zijn een vaste fotostop op onze reizen.

Nieuw-Zeeland, 25 dagen
Australië en Nieuw-Zeeland, 30 dagen

 

Ondergronds overnachten

In Australië overnachten we in Coober Pedy, een oud mijnwerkersstadje, waar het leven zich nog altijd deels ondergronds afspeelt. Je slaapt hier geheel in stijl in een oude mijn, die is omgebouwd tot hotel. Een leuke ervaring en lekker koel.

 

Unieke woudreuzen

Met een hoogte van ruim 50 meter en een stamomtrek tot wel 16 meter, behoort de ruim 2.000 jaar oude Kauri tot de meest indrukwekkende bomen op aarde. De Kauri komt alleen nog maar voor in Nieuw-Zeeland en is o.a. te zien in het Parry Kauri Park, dat we bezoeken tijdens de 25-daagse reis.

 

Vertrekdata 2024

Wil je ook op reis naar Australië en Nieuw-Zeeland? Bekijk hier een overzicht met vertrekdata in 2024.

 

 
 

      facebook.com/djoserreizen       instagram.com/djoser_reizen    


Infodagen Brochure

Direct contact met Djoser: 071-5126400 | info@djoser.nl

Djoser

Wil je onze nieuwsbrief niet meer ontvangen, meld je dan hier af - djoser.nl