Spil på alle dine strenge

Download årsprogrammet for sæson 18/19

Programmet udkommer egentlig først på mandag, hvor det bliver stillet op i Musikhuset, men trykkeren har været ekstra hurtig, og der er flere abonnenter, som allerede har modtaget et eksemplar med posten - og så er der ingen grund til at lade resten vente! Download programmet allerede i dag - eller hent dit fysiske eksemplar i Musikhuset i næste uge.

Første danske orkester i Elbphilharmonien. To ugers Brahmsfestival i september. Tre faste mesterdirigenter. Download det nye årsprogram for sæson 2018/19 og opdag over 40 forskellige koncerter med det vældige romantiske brus, tindrende nordlys, impressionistisk vildvækst og moderne nybrud.

Download årsprogrammet

Praktisk information & vigtige datoer

Oplysninger omkring sæsonstart og åbning af abonnementssalget vil snart være tilgængelige på vores hjemmeside. Indtil da kan al praktisk information findes på side 46 i programmet.

  • Torsdag 3. maj 2018 kl. 12. Salg og gentegning af abonnement og partoutkort åbnes. Der uddeles kø-numre i Musikhusets foyer fra kl. 11. Ventetid må påregnes. Evt. bestillingskuponer bedes udfyldt på forhånd.
  • Lørdag 12. maj 2018 inden kl. 17. Sidste mulighed for gentegning af partoutkort fra året før.
  • Mandag 14. maj 2018 kl. 12. Løssalget åbnes.
Facebook
Instagram
YouTube
Hjemmeside
Copyright © 2018 Aarhus Symfoniorkester, All rights reserved.
Du modtager denne email fordi du tidligere har tilmeldt dig nyhedsbrevet via vores hjemmeside, i forbindelse med en koncert eller en konkurrence.

Vores adresse er:
Aarhus Symfoniorkester
Skovgaardsgade 2C
Aarhus C 8000
Denmark

Add us to your address book


Vil du ændre hvordan du modtager disse mails?
Du kan opdatere dine personlige profil eller afmelde dig nyhedsbrevet.