De Zwarte Cross nieuwsbrief van maart 2023

DOWNLOAD DE
ZWARTE CROSS-APP

Dit wil je niet missen! We verklappen hier nog niks, maar dat het mooi nieuws is kunnen we wel zeggen. Download de app dus voor Android of iOS via de onderstaande buttons en mis het hele jaar door niks meer.

Download de app voor Android
Download de app voor iOS

VOLG DE ZWARTE CROSS VIA ONZE FACEBOOK, INSTA, YOUTUBE EN CHECK DE WEBSITE

Facebook
Instagram
Website
YouTube
BROEZERDS, BURGERS EN BUITENLUI!
ER ZIJN WEER NIEUWE NAMEN
Eclectischer dan het kringloopinterieur van je Tante Joke, hysterischer dan Hart van Nederland en vetter dan de frikandellen van Tante Rikie: dit zijn de nieuwe namen van de Zwarte Cross 2023.

Uit alle hoeken, gaten, werelddelen en genres toveren wij opnieuw een verzameling boekingen tevoorschijn. Stuk voor stuk staan deze nieuwe acts te popelen om hun kunsten in jouw zenuwen te laten ontploffen. 
Check hier alle aangekondigde acts
GRATIS SCHENKDOP BIJ BESTELLING MET LITERFLES
Nooit meer verspilling van Nozem. Geniet tot de laatste druppel. Ben je thuis ook graag het horecabaasje? Dan is de schenkdop wat voor jou Nozem.

En het mooie is dat je er vanaf vandaag t/m 23 maart eentje gratis bij je bestelling literflessen krijgt! Profiteer snel van deze smerig lekkere actie Nozems.
Ga naar de webshop

VOLG NOZEM OIL VIA ONZE FACEBOOK, INSTA EN CHECK DE WEBSITE

Facebook
Instagram
Website
Email
One-Way-Ticket to
Mañana Mañana paradise
Voor een retourtje Doetinchem-Amsterdam ben je tegenwoordig al bijna 50 euro kwijt. Dat is maar één reis voor één dag. Ga met Mañana Mañana op een levensverrijkende trip naar de groene parel van de Achterhoek en je betaalt voor 4 dagen slechts 125 euro. 'Waar voor je geld' noemen ze dat. En ben je geen partypelgrim, maar wil je slechts 1 dag gaan, dan ben je voor 37,50 euro een dag onder de pannen.
Koop hier je tickets voor Mañana Mañana

VOLG MAÑANA MAÑANA OP FACEBOOK, INSTA EN TWITTER EN CHECK DE WEBSITE

Facebook
Instagram
Twitter
Website
Bijtanken met dit nieuwe
Nozem T-shirt
Zwarte Crossers, we hebben weer een smerig lekker shirt in de webshop van Nozem geplant. Maximaal pompen doe je in dit fraaie stuk merchandise. Ga snel naar de webshop en bestel.
Ga naar de webshop
Wil je deze nieuwsbrief niet meer ontvangen?
Schrijf je uit