Download nu de nieuwste N.E.C. App

5 years ago


Text only:

Wordt deze e-mail niet correct weergegeven? Klik hier voor de online versie.
Bekijk de herhaling gewoon nog eens op je mobiel. Of de hele wedstrijd LIVE op je tablet. Alles kan met de nieuwste app van N.E.C.
Heb jij een smartphone of tablet? Dan hebben we nu een app voor je die je niet mag missen. De mobiele app van N.E.C.. Leef mee naar de volgende wedstrijd met het laatste nieuws, video’s en interviews. Bekijk de wedstrijd live vanuit je luie stoel op je tablet of mobiel. Onderweg houden we je op de hoogte houden met een video’s van de goals en het verloop van de wedstrijd. Ook na de wedstrijd kun je alle interviews en de samenvattingen nog eens nakijken. Alles over de club binnen handbereik.
In de app kun je je eenvoudig registreren. Met één account bekijk je alle uit- en thuiswedstrijden LIVE op je tablet en telefoon. De Eredivisie biedt de live beelden realtime aan met een fenomenale snelheid waardoor de beelden haarscherp en vloeiend te bekijken zijn. Vanaf nu is Uit gewoon Thuis.
 
Download de app om alle informatie en mogelijkheden te ontdekken. De app is er niet alleen voor de iPhone en iPad, maar ook voor alle Android toestellen en tablets. Eenvoudig te downloaden via de App store, Play Store of ga naar www.Neclive.nu
Heb je opmerkingen, suggesties of andere zaken die je graag aan ons kwijt wilt over de digitale nieuwsbrief, mail ons dan via info@nec-nijmegen.nl.
 

Nec-nijmegen.nl

Categories: Sport Sportclub Football
Age: 19 until 30 year 31 until 64 years 65 and older

Deel deze nieuwsbrief op

© 2019