Spil på alle dine strenge

Download det nye sæsonprogram for 20/21

I næste uge skulle alle abonnenter, partoutkunder og medlemmer af Venneforeningen gerne modtage et fysisk eksemplar af næste års sæsonprogram, men vi tyvstarter premieren allerede i dag med en elektronisk udgave, man kan downloade.

Hent det nye program ved at klikke på knappen nedenfor. 

Omstændighederne omkring coronakrisen påvirker naturligvis programmet i en vis grad. Eksempelvis er Opera i Parken-koncerten i juni desværre blevet aflyst, men den har vi allerede fjernet i det elektroniske program. Derudover vil der være ændrede omstændigheder omkring abonnementssalget i år, da vi ikke kan åbne for et fysisk salg inde i Musikhuset, som vi plejer.

Til gengæld vil der blive oprettet et særligt telefonsalg, og man vil kunne få hjælp til at bestille online også, hvis man ikke har prøvet det før. Vi er stadig ved at udarbejde detaljerne omkring åbning af abonnementssalget, som er sat til d. 12. maj, og vil sende mere information ud, når aftalerne er faldet på plads. 

De bedste hilsner,
Aarhus Symfoniorkester

Download det nye sæsonprogram!
Facebook
Instagram
YouTube
Hjemmeside
Copyright © 2020 Aarhus Symfoniorkester, All rights reserved.
Du modtager denne email fordi du tidligere har tilmeldt dig nyhedsbrevet via vores hjemmeside, i forbindelse med en koncert eller en konkurrence.

Vores adresse er:
Aarhus Symfoniorkester
Skovgaardsgade 2C
Aarhus C 8000
Denmark

Add us to your address book


Vil du ændre hvordan du modtager disse mails?
Du kan opdatere dine personlige profil eller afmelde dig nyhedsbrevet.