Nieuwe graafmachine van Case
Bouwmachines.nl Nieuwsbrief
E-mail niet juist weergegeven? Bekijk in de webbrowser.
Bouwmachine.nl

Reportage: werken met DigPilot draadloze gps-machinebesturing

Case komt met nieuwe CX245D SR graafmachine

Case Construction Equipment introduceert de nieuwe CX245D SR minimum-swing graafmachine. De nieuwe telg in de D Series-familie van Case is ontworpen om meer graafcapaciteit en hefvermogen te bieden op krappe werkplekken. De machine weegt 26 ton en is uitgevoerd met een compact contragewicht en een aangepaste graafarm.

Hooby Gradertronic helpt machinist egaliseren

Loonbedrijf Klaver in Zuidschermer heeft een nieuwe Hooby GT 85 Gradertronic aangeschaft. Het Gradertronic-systeem helpt de machinist om te egaliseren. Ook worden er meerdere functies automatisch mee aangestuurd. De machine is gefabriceerd en geleverd door Hobelman in Halle.

Grootste autolaadkraan van Benelux op Volvo FH 12×4

Volvo Group Truck Center in Amsterdam onthulde de grootste autolaadkraan van de Benelux. Het betreft een 375 tonmeter kraan van World Power Erkin, gebouwd op een Volvo FH 12×4-bakwagenchassis. De kraan heeft een hefhoogte van 64 meter en een reikwijdte van 58,3 meter.

Landelijke Asbest Praktijkdag focust op nieuwe regels

Uitgeverij-Studiecentrum Kerckebosch organiseert op donderdag 18 mei 2017 samen met OOM-advies en AT Osborne voor de 8e keer de Landelijke Asbest Praktijkdag. Tijdens deze praktijkdag krijgen deelnemers inzicht in de laatste wijzigingen en actualiteiten in de aanpak van asbest.

Riwal komt met 38 meter elektrische telescoophoogwerker

Riwal, de specialist in verhuur en verkoop van hoogwerkers en verreikers, heeft een duurzame innovatie gelanceerd door een JLG 1200SJP telescoophoogwerker om te zetten van diesel naar elektrisch aandrijving.

Vacatures

UITVOERDER CIVIEL

Neem een abonnement op BouwMachines en mis niets meer!

Facebook twitter
Deze email is verstuurd naar newsletter@newslettercollector.com
Wijzig nieuwsbriefinstellingen of schrijf uit.