View this email in your browser

Nieuwsbrief DREAMS augustus 2019


Beste lezer,

Alles komt weer een beetje op gang na de zomer en dat zien we ook aan onze DREAMS partners. We kijken terug op mooie events, heerlijke reizen en fijne ontmoetingen! We hebben weer mooi nieuws en spannende invites voor u! Wij wensen u veel leesplezier, geniet van een mooie nazomer and make your DREAMS come true!

INVITATION DREAMS ‘VOYAGE ROSÉ’


Graag nodigen wij u uit voor onze DREAMS Voyage Rosé die, bij voldoende interesse, zal gaan plaatsvinden dit jaar in het weekend van 17-18-19-20 of het weekend van 24-25-26-27 oktober. 

Route Voyage Rosé: Marseille – Grasse – Lorgues – Gassin – Saint-Tropez.

Deze reis is een initiatief van DREAMS en DREAMS partner Van Helden Travel.

Voor meer info of aanmeldingen danielle@projectdreams.nl

MEER INFORMATIE >>

GASSAN EN CHOPARD OP HISTORISCHE GRAND PRIX ZANDVOORT


Drie mooie nazomerdagen lang konden we vorig jaar op Zandvoort genieten van zo’n 300 raceauto’s uit de rijke geschiedenis van de autosport, die tienduizenden bezoekers even terugbrachten naar vervlogen tijden. The boys are back in town in 2019, want het programma van de achtste Historic Grand Prix belooft minstens evenveel spektakel. Let op, deze keer één weekje later dan anders: blokkeer daarom alvast 6-8 september in de agenda.

Zandvoort wordt in 2019 opnieuw als enige circuit ter wereld het strijdtoneel voor alle vier historische kampioenschappen die het officiële FIA-stempel mogen dragen.

In samenwerking met Chopard is GASSAN dit jaar weer aanwezig tijdens de Historic Grand Prix in Zandvoort. Speciaal voor deze gelegenheid heeft Chopard met GASSAN een limited horloge ontwikkeld met een gelimiteerd aantal van 13 stuks. Elke individuele racewinnaar ontvangt dit unieke horloge.
 
Daarnaast wordt één van de horloges online geveild voor het goede doel: Stichting Lymph&Co. De Stichting Lymph&Co is een initiatief van Prins Bernhard van Oranje en ondersteunt innovatief en baanbrekend onderzoek naar lymfeklierkanker.
 
VEILINGLINK >>
 
TICKETLINK >>
 
Voor meer informatie kan je ook het item kijken van LXRY:
LXRY WEBSITE >>

en de website van de Historic Grand Prix:
HISTORIC GP WEBSITE >>

INVITATION ROYAL BLUE


Onze nieuwe DREAMS partner Sabine Struycken van Royal Blue Collection by INSIDEOUT LUXURY, nodigt onze DREAMS partners en relaties (lezers van deze nieuwsbrief) uit voor de "HOME SHOW" van de Royal Blue Collection in Atelier Camp & Co den Haag op 20,21 of 22 september.

UITNODIGING >>

MEER INFORTMATIE >>

DREAMS PARTNER RADEMAKERS HEEFT EEN NIEUW JASJE


Met trots gemaakt in Limburg. Sinds 1965 ontwerp en maakt Rademakers FF ‘Customized Luxury Coats‘ vanuit eigen atelier in Sittard. Door gebruik van duurzame, natuurlijke en luxueuze materialen, voelt een Rademakers jas niet alleen bijzonder. Het is natuurlijk ook bijzonder! 

Uitbreiding herencollectie Rademakers FF
Onlangs hebben DREAMS partners Huub & Helma Rademakers het concept van hun collectie in Luxury Coats, flink uitgebreid. Door toevoeging van ready-to-wear lammy’s met een geheel eigen edgy-trendy uitstraling met vele design opties. De grootste uitbreiding is misschien wel voor de heren. Voor hen is er buiten meer keuzes in leer-, en lammycoats, nu ook een collectie in luxe leren Cabrio Jacks, welke je natuurlijk ook prima zonder Cabrio kunt dragen!

Look & Feel
Daarnaast is de winkel verbouwd en heeft een chic que stoere look & feel gekregen. De nieuwe ready-to-wear collectie, alsmede de leren Cabrio-Jacks van Heinz Bauer én natuurlijk onze unieke Rademakers Custom-made collectie: ze hebben nu allemaal hun eigen plekje in de winkel waarin ook het atelier perfect aansluit.

Lammy-dagen
Eens per jaar, van 15 september tot 15 oktober, zijn de lammy-dagen. Het is al vele jaren de succesformule van Rademakers FF in Sittard, een van de grootste specialisten in Nederland als het om gaat om lammycoats voor dames en heren. 

MEER INFO LAMMY >>

WEBSITE RADEMAKERS >>

DREAMS PARTNER LYANNE METZ HEEFT DUBBEL GOED NIEUWS


Lyanne Metz Makelaardij verkoopt spectaculaire ‘DREAMS’ Mansion in Tienhoven

DREAMS MANSION TIENHOVEN >>

Daarnaast nodigt Lyanne Metz u uit voor de Fashion High Tea bij DREAMS partner Sofitel Legend the Grand in Amsterdam.

Geniet van de ambiance met koninklijke allure en ontmoet interessante zakenvrouwen én een aantal bekende Nederlandse vrouwen met inhoud en glamour.

 

Als dank voor je bezoek aan de Fashion High Tea ontvang je een Gift-pack van Hermes.

Smaak sensatie van de high tea
Tijdens de Fashion High Tea laat Sofitel Legend The Grand Amsterdam  je genieten van diverse, huisgemaakte zoete en hartige heerlijkheden van hun getalenteerde patissier-brigade. De verrassende bijpassende theesoorten van DREAMS partner Newby Teas die met zorg geselecteerd zijn door een heuse thee-sommelier. Als bijzonder extraatje krijg je bij de Fashion High Tea een goodiebag met producten van Hermes.

Vind u het leuk om erbij te zijn? Neem dan contact op met Lyanne Metz lyannemetz@me.com

Kaarten kosten euro €69.95 pp zolang de voorraad strekt! 

Datum: 6 september 2019
Tijd: 15:00-18:00 uur

BREAKING NEWS! DREAMS PARTNER ALMAR GOUWELOOS VAN MILANO WEER TERUG BIJ OUDE LIEFDE


Almar Gouweloos vind zijn oude Porsche 911 SC Targa terug, oude liefde roest niet! 

BEKIJK DE VIDEO >>

GOEIE TIP VAN DREAMS PARTNER BAAT


De Wet Arbeidsmarkt in Balans: let op bij aanstaande contractverlengingen!
Onlangs heeft de Eerste Kamer ingestemd met de Wet arbeidsmarkt in balans (hierna: WAB). De WAB treedt per 1 januari 2020 gefaseerd in werking. U kunt echter nu al rekening houden met de aanstaande veranderingen, onder andere door uw voordeel te doen met de verruiming van de ketenregeling.

Meer weten over de ketenregeling en contractverlenging? KLIK HIER >>

COLUMN VALKENBURGH ADVOCATEN & MEDIATORS


Lidl hanteert misleidende reclame en pleegt een ongeoorloofde inbreuk op het exclusieve huidverzorgingsmerk La Prairie Switzerland, lees hierover meer in de column van Valkenburgh Advocaten in onze DREAMS website!

VOLLEDIGE COLUMN >>
Bekijk alle blogs >
Bedankt voor het lezen van deze editie. In de laatste week van september ontvangt u de volgende DREAMS nieuwsbrief. Heeft u nog nieuws of wellicht een mooi evenement in het vooruitzicht dat u wilt delen in onze nieuwsbrief, laat het ons weten via danielle@projectdreams.nl

Het volgen van DREAMS en het delen van onze  berichten op Facebook en Instagram dragen bij aan het succes van DREAMS.
Copyright © 2019 DREAMS powered by Top Shops, All rights reserved.

U kunt uw voorkeuren anpassen of uitschrijven voor deze nieuwsbrief.

Email Marketing Powered by Mailchimp