View this email in your browser

WE WISH YOU A MERRY CHRISTMAS
AND A HAPPY 2020


Beste lezer,

Wat vliegt de tijd als je je eigen dromen en die van een ander kunt realiseren. Dat klinkt wel erg pretentieus, maar we doen onze uiterste best om ons DREAMS netwerk uit te bouwen met interessante nieuwe partners die onze relaties mooie zaken aan kunnen bieden. Daar houden wij van bij DREAMS; mooie zaken, eerlijk en echt, kwaliteit en integriteit gaat voor ons boven alles. Nu gaan we genieten van copieuze kersdiners en onze lieve familie en vrienden. We maken herinneringen en leven onze dromen net zoals u allen! In deze nieuwbrief vind u mooie tips voor de feestdagen en voor het nieuwe jaar, doe er uw voordeel mee!

Wij danken u voor het in ons gestelde vertrouwen, wensen u allen hele fijne feestdagen, een heel mooi begin van 2020 en ‘may your DREAMS come true'.

DREAMS op InterClassics TopMobiel 16 – 19 januari 2020


Wij heten u van harte welkom op ons magnifieke DREAMS paviljoen op InterClassics TopMobiel van 16 t/m 19 januari. U bent gedurende alle dagen, behalve vrijdag, welkom voor een drankje en een hapje en voor onze DREAMS partners liggen er entréekaarten klaar (max. 2 per bedrijf) voor donderdag, zaterdag en zondag, zolang de voorraad strekt, deze bieden wij u aan. Wel even aanmelden via:

danielle@projectdreams.nl

Wij borrelen donderdag (preview dag), zaterdagmiddag* van 17.00 tot 19.00 uur en op zondag van 15.00 uur tot 17.00 uur.

Ladies Day


Zaterdag 18 januari is er de Ladies Day waarvoor u zich kunt aanmelden. De kaarten en de borrel bieden wij onze DREAMS relaties graag aan zolang de voorraad strekt, dus wees er snel bij! Ladies only*!

danielle@projectdreams.nl

DREAMS Lazy Sunday afternoon


Ook op zondag zijn DREAMS partners en relaties hartelijk welkom op ons DREAMS Paviljoen!

danielle@projectdreams.nl

Magical DREAMS at Monastère Maastricht
28 november 2019


First edition: DREAMS Tree Lighting Party, bekijk hier de fotoreportage!

Met dank aan:
Hotel Monastère & Café Louis
Alard van der Varst Makelaardij  | Christie’s International Real Estate, Babette Kessels Plantaardig Vormgeefster, Carlink, Down South Events, Dr. Keulen Kliniek, Fine Automobiles, Heleven Boutique Maastricht, K-Atelier & K-Store, Newby Teas, NewFysic Maastricht, Rocks on a Rope, Royal Swinkels Family Brewers, Sauter Wijnen, MeTime Meerssen, Locals, We RS | Creative Consultants


BEKIJK REPORTAGE >>

Gassan wishes you a merry Christmas!


Laat u inspireren door de mooiste en meest bijzondere cadeaus uitgekozen door GASSAN, a brilliant choice!

Speciaal voor de feestdagen presenteert GASSAN een selectie van opmerkelijke en prachtige horloges, juwelen en diamanten. U bent bij GASSAN in de winkel of online aan het juiste adres voor al uw kerstcadeaus voor hem, haar en/of de kinderen.

Zorg dat een droom werkelijkheid wordt met een luxe horloge of juweel in een magische cadeauverpakking onder de kerstboom! 

MEER INFO >>

Met DREAMS partner van Helden Travel begint u het nieuwe jaar fit en fris!


Heerlijke retreats goed voor body en mind van Alicante en Griekenland, tot het tropische Thaise eiland Koh Samui en de koninklijke Thaise badplaats Hua Hin. Travel DREAMS come true!

MEER INFO >>

Column: Valkenburgh Advocaten & Mediators - Van plan om stiekem je kerstcadeau te retourneren?  


Het is de maand december en kerst is over enkele weken. De cadeaus moeten nog worden gekocht, maar tijd om de stad in te gaan en de winkels feitelijk te bezoeken is er niet. Het beste alternatief is dan om je cadeaus online te bestellen. Geen gehaast, snelle levering en makkelijk te retourneren. Heb je jezelf weleens afgevraagd hoe het juridisch is geregeld met het online kopen van producten en welke rechten jij hebt als consument? In deze juridische column lees je meer hierover.

LEES VERDER >>

We RS - Ideas are the new gold


Oplossingen vinden voor complexe communicatieproblemen door middel van design en creativiteit. Dat is wat we doen. Een bedrijf, merk, blad, instelling of organisatie visueel én inhoudelijk sterker maken. Daar zijn we goed in. En alles begint met een goed idee. Een gouden idee. Benieuwd wat voor gouden idee we voor jou op lager hebben? 

JA! IK WIL OOK EEN GOUDEN IDEE >>

Registratie machtiging intermediair goedkeuren


Het nieuwe aangiftejaar at weer voor de deur. Zodoende kunt u de aankomende periode diverse “blauwe brieven” van de Belastingdienst verwachten.
 
Begin 2020 zullen diverse instanties financiële informatie versturen naar de Belastingdienst. Baat kan als uw intermediair ook inzicht krijgen in deze gegevens. Dit kan echter alleen met uw goedkeuring.
 
Benieuwd hoe u deze goedkeuring kunt geven?
KLIK HIER! >>
Bekijk alle blogs >
Bedankt voor het lezen van deze editie. In de laatste week van januari ontvangt u de volgende DREAMS nieuwsbrief. Heeft u nog nieuws of wellicht een mooi evenement in het vooruitzicht dat u wilt delen in onze nieuwsbrief, laat het ons weten via danielle@projectdreams.nl

Het volgen van DREAMS en het delen van onze  berichten op Facebook en Instagram dragen bij aan het succes van DREAMS.
Copyright © 2019 DREAMS powered by Top Shops, All rights reserved.

U kunt uw voorkeuren anpassen of uitschrijven voor deze nieuwsbrief.

Email Marketing Powered by Mailchimp