View this email in your browser

Nieuwsbrief DREAMS juli 2020


Lieve DREAMS partners en relaties,

We gaan het deze maand even niet over Covid-19 hebben. Overal om ons heen worden we geïnformeerd, dus daar hoeven niet nog eens een mening of adviezen van ons overheen. Liever geven wij een compliment aan al onze DREAMS partners die zich toch allemaal maar mooi staande houden in deze spannende tijd. Nieuwe initiatieven komen er meer en meer en iedere dag krijgen we wel een telefoontje van partners met goede ideeën of bedrijven die interesse hebben in een DREAMS partnership. Zo zien wij het graag en wat ons betreft kunnen er best wel weer wat mooie kleinschalige evenementen, met inachtneming van de regels, deze zomer gaan plaatsvinden. DREAMS partners Down South Events, Ambiance Event Furniture en Demo Productions kunnen ons daar perfect mee helpen, dus schroom niet om uw ideeën aan hun en aan ons voor te leggen. DREAMS helpt u met veel plezier met uw eigen events of sluit graag aan bij leuke initiatieven zoals The Royal Picknick.

Dus wat ons betreft; go for it maar stay safe en zorg goed voor uzelf en uw dierbaren en een hele fijne vakantie gewenst!

Danielle Dessart en team  


Sothys zomer 2020 mystiek en sportief!


Een compliment voor DREAMS partner Sothys, een schot in de roos dit verrassingspakket met maar liefst 2 mooie lijnen; de Discovery box INDONÉSIE ANCESTRALE met een heerlijke scrub, doucheolie en een ‘neus’strelende spray voor body & hair en als tweede de complete heerlijke lijn Sothys Athletics. De eerste heerlijk mystiek; een reis naar Aziê, we love it! Heerlijk na een warme zomerse dag en jongens wat een heerlijke geur!

De tweede ook voor mij pure verwennerij aangezien ik na het sporten wel wat extra steun voor voetjes en benen kan gebruiken en dit is echt het walhalla voor vermoeide voeten en benen na sport of een lange werkdag. Wij willen niet anders meer, 10 points for Sothys!

U kunt deze producten thuis gebruiken of u kunt uzelf nog eens extra laten verwennen in een van de vele Sothys instituten in binnen- of buitenland.

Met dank aan de grande dame van Sothys, Ineke Vollemans!

Info INDONÉSIE ANCESTRALE >> 
Info Sothys Athletics >>


Invite TOUR D’ELEGANCE - THE ROYAL PICKNICK - zondag 20 september


Graag nodigen Jan-Peter Nijmeijers & Mick de Haas van DREAMS partner Classics at the Palace u uit voor de Tour d’Elegance & Royal picknick op zondag 20 september. Als alternatief van het Concours d’Elegance presenteren zij dit jaar een mooie tourrit over de Utrechtse heuvelrug met aansluitend een gezellige picknick in de voortuin van Paleis Soestdijk. Picknick is afkomstig van het Franse Pique nique en wordt al sinds de 17e eeuw gebruikt. Pique betekent iets uitkiezen en Nique staat voor kleinigheid. Het verwijst naar het uitstallen van diverse gerechtjes op een kleed waaruit men mag kiezen. Een wedstrijd zal deze dag niet ontbreken: Wie presenteert zich het meest origineel? We zoeken de juiste combinatie van een mooie klassieke auto, goed geklede gasten en de presentatie van hun picknick.

Info en inschrijven >>


Uitgesteld bedrag hoeft vooralsnog niet betaald te worden


Veel ondernemers hebben vanwege de coronacrisis uitstel van betaling van belastingaanslagen gekregen. Het was en is nog mogelijk om een verlenging van het uitstel aan te vragen voor een periode van 3 maanden. De Belastingdienst heeft nu bekend gemaakt dat het openstaande bedrag na afloop van het uitstel van 3 maanden vooralsnog niet betaald hoeft te worden.
 
Lees hier verder over het uitstel van betaling.


Verblijf in de natuur met luxe en comfort met Van Helden Travel


Wij zijn fan: ‘glamping’... glamorous kamperen, ofwel kamperen met de luxe van een hotel. Overnacht in een luxe (tipi) tent, igloo of cottage en word één met de natuur. Als extra: hapje en drankje bij aankomst, bbq deluxe, kampvuur met marshmallows, hottub en openluchtbioscoop! Een originele vakantie op de mooiste plekjes van Nederland of België!
Annemarie van Helden biedt mooie alternatieven voor verre vakanties want we willen er toch echt wel af en toe uit, maar wel in stijl!

vanheldentravel.nl >>


Piastrelle


Weer een prachtig project van Piastrelle Amsterdam; een prachtig authentiek grachtenhuis in hartje centrum Amsterdam werd geheel gerenoveerd met gebruik van eersteklas materialen en gevoel voor historie, stijl en design. The perfect ‘Piastrelle way’ zoals wij van hun gewend zijn. Making design DREAMS come true!

Materialen: marmer, gerenoveerd marmer, hout, glas, mozaïek, zeliges en leer.

MEER INFORMATIE >>


Teleurstelling omzetten in positieve energie en creatie

Experience Local | heritage, food & events


Onze DREAMS ambassadeur Simone Spakman is onlangs haar eigen bedrijf begonnen. Experience Local | heritage, food & events. 

Simone wilde graag Nederlandse en buitenlandse toeristen als lokale gids de Zaanstreek laten ervaren. Denk aan het industrieel erfgoed langs de Zaan, het Hembrugterrein, maar ook het polderlandschap en de Zaanse Schans. Door de herontwikkeling van het stadscentrum werd Zaandam steeds leuker en zelfs wereldberoemd. Simone heeft, 
– in samenwerking met lokale ondernemers – haar ideeën uitgewerkt tot concrete rondleidingen en tours. 
Door de Corona-maatregelen ontstond het plan om te beginnen met privé tours te voet, met de fiets, boot of voor groepen van 1-5 personen, alleen met eigen gezin, partner of huisgenoten. Uiteraard uit te breiden tot 10 personen of meer in samenwerking met meerdere collega gidsen. 

Wij kunnen u van harte aanbevelen om met Simone de Zaanstreek te gaan ontdekken. Naast deze experience is Simone ook freelance event manager en is zij gestart met het organiseren van zakelijke, interactieve live events. Zij heeft jarenlange ervaring in hospitality en het organiseren van events en dat komt nu goed van pas!

www.experiencelocal.nl >>
Restaurant Moon Maastricht
Mooi hip restaurant met fijn terras aan de maas met voldoende afstand. Succesnummers: heerlijke oesters en krokante inktvis. Wij aten er als tweede gang gepocheerde zalm, lamsrack en een heerlijk biefstukje met een verfijnde champignonsaus. Er is een keuze uit diverse leuke varianten gin-tonics en wij namen bij het eten een fles heerlijke witte Condrieu. Leuke jonge en attente bediening, It was a fine evening!

noonmaastricht.nl

 

Le Grill de la Clouse in Aubel (België)
Een vertrouwd adres waar we al generaties lang komen met familie en goede vrienden. Ligt prachtig in de natuur, dus een eetlustopwekkende wandeling vooraf zeer aan te raden. Een fijn terras met speeltuin voor de kindjes en heerlijke biefstukken van de grote grill die binnen staat. Wij eten er ook vaak de couscous met merguez en lamsvlees en de beroemde brochette. Ook garnaal- en kaaskroketjes bestellen en dan delen is een must. Je krijgt er nog ouderwetse botersla met slasaus, heerlijk bij de gehaktballen in Luikse saus! Afsluiten met een Colonel of een café Liegèois en dan kan de dag niet meer stuk!

www.grilldelaclouse.be

 

Sofa Maastricht
Een van onze favoriete adressen voor een heerlijke lunch of diner in Maastricht. Evelyne en Jeroen en hun team zorgen voor de perfecte sfeer en respecteren de regels i.v.m. corona op een zeer fijne manier vinden wij. Een van de fijnste terrassen van Maastricht waar je heerlijk relaxed van de flesje rosé en de heerlijke keuken kunt genieten. Wij gaan vaak voor de truffelpasta, garnalenkroketjes of een lekkere salade. Alles even vers en ‘easy on the eye’.
Sofa ligt vlak aan de jachthaven en de Maas en bereikbaar via vele wandel en fietswegen.

www.sofamaastricht.nl

 

Kasteel de Hoogenweerth 
Als u toch gaat eten bij Sofa boek dan meteen een mooie suite next door bij Kasteel de Hoogenweerth. Mooie stijlvolle suites aan de Maas gelegen, voorzien van alle confort en vlakbij het stadscentrum. De ideale romantische hide away en u hoeft niet ver te zoeken naar een lekker restaurant ;  ).

www.kasteeldehoogenweerth.nl

 

Designhotel Maastricht en het Kruisherenhotel
Midden in centrum Maastricht zijn ook weer open en bij Chateau Neercanne kunt u heerlijk eten op de terrassen van zowel het chateau als de auberge. Wij nemen hier altijd de aan tafel klaargemaakte Kir au vin blanc als aperitief!

www.designhotelmaastricht.com
www.oostwegelcollection.nl/chateau-neercanne

 

Landgoed Duin & Kruidberg 
Een van de mooiste plekjes in Nederland midden in een prachtig park met vijver gelegen. Het perfecte terras en een meer dan goede keuken voor lunch of diner. Op mooie zomerdagen kunt u geen mooiere plek hier in de buurt vinden en overnachten kan hier ook, wij waren er onlangs weer en genoten van een lekkere champagne lunch, life is beautiful!

www.duin-kruidberg.nl

 

Pasta e Basta Amsterdam
Na enkele moeilijke maanden ontvangen Jolijn Middelhoff en haar team u weer in het beroemde Amsterdamse Italiaanse restaurant chantant. Wij genieten hier altijd van de verse Italiaanse specialiteiten en de speciale sfeer. In juli en augustus staan er spetterende optredens van meerdere bekende Nederlandse zangers gepland waaronder Danny de Munk en Sander de Buisonjé, dus wel een must als u een uitje naar Amsterdam plant!

pastaebasta.nl

 

Sofitel Legend The Grand Amsterdam, InterContinental Amstel Amsterdam of het wat zakelijkere Môvenpick Amsterdam City Center en het romantische Hotel Estherea zijn vaste DREAMS overnachtingsplekjes in Amsterdam die wij u met een gerust hart aan kunnen bevelen!  

www.sofitel-legend-thegrand.com
amsterdam.intercontinental.com
www.movenpick.com
www.estherea.nl
Bekijk alle blogs >
Bedankt voor het lezen van deze editie. In de laatste week van augustus ontvangt u de volgende DREAMS nieuwsbrief. Heeft u nog nieuws of andere zaken in het vooruitzicht die u wilt delen in onze nieuwsbrief, laat het ons weten via danielle@projectdreams.nl

Het volgen van DREAMS en het delen van onze  berichten op Facebook en Instagram dragen bij aan het succes van DREAMS.
Copyright © 2020 DREAMS powered by Top Shops, All rights reserved.

U kunt uw voorkeuren anpassen of uitschrijven voor deze nieuwsbrief.

Email Marketing Powered by Mailchimp