Zomer in je bol en in de OBA met ons speciale aanbod

OBA Algemeen logo Webversie
 
Speciaal aanbod: 3 maanden cadeau
We zijn blij met jou als nieuwsbrieflid en hopen dat je de afgelopen tijd met veel plezier onze nieuwsbrieven hebt gelezen. 

Ben je al een beetje fan van ons geworden? Dan hebben we nu een mooi aanbod voor je. Sluit in juli of augustus een Altijd & Overal-jaarlidmaatschap af en krijg 3 maanden extra lidmaatschap cadeau. Er was nog nooit een beter moment om OBA-lid te worden.

De voordelen?
  • Als lid krijg je 50% korting op al onze activiteiten. Er is deze zomer van alles te beleven in de OBA. Van grachtenfestival tot lachyoga. Van documentaires tot exposities.
  • Als lid krijg je toegang tot meer dan een miljoen boeken, e-books, films en muziek.
 
 
Lekker lang lenen
Als lid kun je in de zomer ook nog eens extra lang lezen. Van 15 juli tot 1 september krijg je alle uitleningen voor 6 weken mee naar huis. Handig voor op het strand, in het park of in je favoriete stoel. En met onze zomerse boekentips zorgen wij ervoor dat je altijd iets moois te lezen hebt. 
 
 
Zomer in je bol
Kom deze zomer naar de OBA voor de leukste zomervakantie in Amsterdam. Je kunt luisteren naar verhalen, avonturen beleven, nieuwe werelden ontdekken en genieten van theater. Kinderen kunnen gratis ontwerpen en maken. Iedereen is deze zomer van harte welkom bij de OBA.
 
 
Wat vinden onze leden
'De OBA en Amsterdam horen voor mij bij elkaar. In elke buurt is er wel een OBA. Je kunt zijn wie je wilt zijn, je kunt alle verhalen tot je nemen.' - Céline

'Ik ben altijd een boekengek geweest, ik heb weleens 100 boeken in een jaar gelezen. Boeken zijn een vlucht: ik ga nu niet meer op reis maar dat kan met boeken wel. De ene dag ben ik in een koud land en de andere dag bevind ik me in Italië. Boeken zijn cadeautjes voor mezelf.' - Marijke

'Ik heb veel gestudeerd in de OBA. Het is een mooie uitzichtplek voor mij. Het is ook een plek waar je kunt ontsnappen aan de echte wereld. Je kunt er dingen lezen en dingen leren.' - Elio
 
 
Agenda
Mijn bibliotheek
Veelgestelde vragen
  Chat met ons via:
Onze contactpagina
  Je kunt ons ook bereiken via:
telefoon icoon  klantenservice@oba.nl
telefoon icoon  020-523 0900
Volg ons op social media
youtube icon   twitter icon   facebook icon   instagram   linkedin icon
Download de OBA-app
appstore icon googleplay icon
Deze mail is verzonden door de OBA

Afmelden | Gegevens wijzigen