7 november 2017
Online versie
MarketingTribune
BRUM
image
Driekwart marketing-professionals begrijpt consument niet
Een nieuw onderzoek van Adobe en Goldsmiths, Reinventing Loyalty: The New Loyalty Experience, heeft aangetoond dat een ruime meerderheid (75%) van de marketing professionals moeite heeft om de snel veranderende consument bij te benen. De bedrijven die zich transformeren naar experience-gerichte ondernemingen waarbij de focus ligt op de behoeften van deze nieuwe consumenten, presteren echter maar liefst 14% beter dan de bedrijven die alleen traditionele loyaliteitsmethoden gebruiken.
lees verder
twitter facebook linkedin
image
NU.nl en Starcom experimenteren met gepersonaliseerde homepage-takeover Samsung
Starcom en Sanoma introduceren vandaag de gepersonaliseerde fixed homepage takeover op NU.nl. Dit is uniek, aangezien de homepage takeover een fixed propositie betreft die vanaf nu kan worden gecombineerd met data. De uiting die een bezoeker te zien krijgt, is gebaseerd op het surfgedrag en wordt gekoppeld aan een dynamische uiting. Samsung is de eerste die deze mogelijkheden benut voor de QLED TV-campagne.
lees verder
twitter facebook linkedin
SugarCRM geeft bruikbare Hint
[advertorial] CRM-leverancier SugarCRM is gestart met Relationship Intelligence Service en Hint is daarvan het eerste product dat ook beschikbaar is voor Nederland. Met Hint wordt de voorbereiding van gesprekken met leads, prospects en klanten makkelijker en veel minder arbeidsintensief.
image
Unilever bouwt Global Foods Innovation Centre - Paul Polman: 'We willen duurzame voedingsmiddelen toegankelijk maken'
Precies een jaar na de aankondiging van de centralisatie van Unilever’s Foods R&D expertise vanuit Heilbronn (Duitsland), Poznan (Polen) en Vlaardingen in het Foods eco-system in Wageningen, heeft Unilever het startschot gegeven voor de bouw van haar nieuwe wereldwijde Foods Innovation Centre.
lees verder
twitter facebook linkedin
image
Salesforce en Google slaan handen ineen met Google Analytics en Marketing Cloud
Salesforce gaat een strategische samenwerking aan met Google. Dit houdt onder meer een integratie in van Salesforce diensten en het zakelijke platform van Google, G Suite. Ook Salesforce Cloud en Google Analytics worden meer gesynchroniseerd. Dat werd gisteren bekendgemaakt tijdens Dreamforce in San Francisco.
lees verder
twitter facebook linkedin
Customer Engagement Commerce: vinden, binden en verrassen
[advertorial] Dit jaar viert Ctac, dat als ‘Business & Cloud integrator’ organisaties helpt met het waarmaken van hun ambities, haar 25-jarig bestaan. In de afgelopen kwart eeuw is er enorm veel veranderd in de interactie tussen leverancier en klant: voor Ctac reden om het begrip Customer Engagement te hanteren als een van de strategische pijlers onder de het dienstverleningsportfolio.
image
[Interview] Sebastiaan Moesman over Improve Digital, digital advertising en transparantie
Sebastiaan Moesman is sinds een aantal maanden CEO van advertentiebedrijf Improve Digital. We spreken de ervaren mediaman (ex Reddion en GroupM) over zijn aanstelling, digital advertising en transparantie.
lees verder
twitter facebook linkedin
image
Bol.com haalt het fenomeen Singles Day naar Nederland
Bol.com haalt de populairste winkeldag ter wereld naar Nederland: Singles Day. Daarmee introduceert de winkel op 11 november (11/11) een extra Nederlandse feestdag. In Azië is Singles Day het grootste winkelfenomeen dat er bestaat.
lees verder
twitter facebook linkedin
Genomineerden Grand Prix Content Marketing bekend!
[advertorial] De genomineerden voor de Grand Prix Content Marketing 2017 zijn bekend! "Met name de doordachte en verantwoorde aanpak wordt sterker, wat betekent dat contentmarketing steeds serieuzer en professioneler wordt aangepakt", aldus organisator Bert Groothand (directeur Platform Content). De beste contentmarketing-cases uit de Benelux ontvangen op 16 november tijdens een feestelijke uitreikingsavond in Utrecht een prestigieuze prijs. Ben jij erbij?
ABONNEMENT
Deze e-mail is verstuurd met Copernica e-mailmarketingsoftware en is ontworpen door Gracious Studios. Wil jij ook meer halen uit jouw e-mailmarketing? Probeer Copernica dan nu gratis.