Bekijk deze nieuwsbrief online
donderdag 15 juni 2017
 
CONTENTPARTNERS | OPLEIDINGEN | VACATURES Email Website Facebook Twitter LinkedIn
 
 
 
Geachte heer/mevrouw ,
Welkom bij de digitale nieuwsbrief van Accountancy Vanmorgen.
 
 
 
Directeur Intertrust: ‘niks fout aan belasting besparen’
Dick Niezing, directeur van Intertrust, het grootste Nederlandse trustkantoor, ziet er geen been in om voor vermogende personen en bedrijven constructies te verzinnen die hen zo weinig mogelijk belasting laten betalen.
Lees meer
 
 
Drones doen voorraadtellingen voor EY
EY gaat wereldwijd drones inzetten in het auditproces. Zo zal bijvoorbeeld bij het opnemen van inventarissen gebruikt worden van deze nieuwe ‘Internet of Things’-technologie.
Lees meer
 
Waarom en hoe accountants hun verdienmodel moeten aanpassen Advertorial

Van uren factureren naar value added pricing

Als accountants- of administratiekantoren staat u voor strategische keuzes. Veranderende cliëntbehoeften en ingrijpende technologische ontwikkelingen zorgen ervoor dat u zaken anders moet gaan aanpakken. Een nieuw verdienmodel is binnen handbereik. Maar hoe werkt dat? En wat zijn de voordelen? Lees het in de whitepaper =>

 
AFM waarschuwt voor ‘bitcoinbubble’
De Autoriteit Financiële Markten waarschuwt voor de risico’s die verbonden zijn aan beleggen in cryptocurrencies zoals bitcoins en ethers. De beurswaakhond ziet overeenkomsten tussen de hype rond bitcoins en ethers en de internetzeepbel.
Lees meer
 
 
Aedes maant accountants om op te schieten
Veel woningcorporaties hebben van hun accountant nog geen goedkeurende verklaring gekregen op hun jaarrekening. Hierdoor kunnen zij hun jaarverslag niet afmaken.
Lees meer
 
 
Motie Bunschoten: NV COS te zwaar voor gemeenten
De gemeente Bunschoten wil dat Vereniging van Nederlandse Gemeenten (VNG) meer druk zet op het Rijk en de accountantssector om controle-eisen af te zwakken. De NV COS moet van tafel bij controle van de jaarrekening, zegt de gemeente in ene motie die vandaag in stemming wordt gebracht op het jaarlijkse VNG-congres. 
Lees meer
 
 
KPMG: Ondernemingen niet snel genoeg in adapteren ‘disruptieve technologieën’
Nederlandse ondernemingen moeten nieuwe, disruptieve technologieën sneller adopteren. Nu nog ziet de Nederlandse CEO het omarmen van dit soort technologieën in beperkte mate als een strategische prioriteit. Dit concludeert KPMG op basis van een internationaal onderzoek onder CEO’s.
Lees meer
 
 
Koepels vragen ministerie uitstel onderbouwing Btw privégebruik auto
SRA, RB, NOB, NOAB en NBA hebben het ministerie van Financiën uitstel gevraagd voor de gegeven termijn van zes weken voor de nadere cijfermatige onderbouwing van de bezwaarschriften Btw privégebruik auto. Ze hebben daarvoor meer tijd nodig, schrijven ze. 
Lees meer
 
Online marketing voor een accountantskantoor? Zo doe je dat! Contentpartner
Marketing is een vak apart. Maar er zijn wel een aantal relatief eenvoudige do’s en dont’s waarmee kantoren aan de slag kunnen. In dit artikel de belangrijkste do’s en dont’s voor effectieve online marketing en het gebruik van social media. De vijftien finalisten van Exact Cloud Award kregen hierover vorige week een workshop aangeboden.
 
Zomer DGA PE dag Opleiding
In één dag 11 PE-punten met een dga-adviesprogramma op maat! Waar krijgt u van de dga veel vragen over en op welke thema’s wilt u uw kennis nog actualiseren? Met de vernieuwde DGA-PE-dag stelt u uw eigen cursusprogramma samen. Inhoud Waar krijgt u van de dga veel vragen over en op welke thema’s wilt u […]
 
Senior assistent accountant – Barneveld Vacature
Alfa is overal dichtbij. Logisch dus dat Alfa waarde hecht aan medewerkers die dicht bij zichzelf blijven. Want de mooiste carrière begint dicht bij jezelf! Wil je een impuls geven aan je carrière en ben je op zoek naar een volgende baan als senior assistent accountant? Dan is je nieuwe baan misschien wel dichterbij dan […]
 
 
Verspreid het nieuws
Heeft u collega's of kennissen die ook dagelijks accountancy nieuws willen ontvangen?
» Attendeer een kennis op deze nieuwsbrief
 
 
 
 
 
Over Ons | Adverteren | Abonneren | Gegevens wijzigen | Afmelden Email Website Facebook Twitter LinkedIn