Hey John Do,
Waarschijnlijk heb je de nieuwe NIKE PhantomVNM  l gezien uit het nieuwe GameOver Pack van NIKE. In elke topcompetitie, in de Champions League, ze worden volop gedragen. Tot nu toe was er nog geen bijpassende handschoen voor, DAT is verleden tijd. We presenteren de eerste Extreme CG3 keepershandschoenen van rehab uit de Paintattack collectie, DE perfecte bijpassende keepershandschoenen.
Negatief naad. Premium grip. Upper van siliconen.
Dit zijn de drie pijlers van ons premiummodel "Extreme CG3". Deze pijlers maken de keepershandschoen echter nog niet "extreem”. Om zijn naam waar te maken, lanceren we een echte aanval vol met kleur voor u: verschillende kleurencombinaties, geschikt voor ALLE keepershirts van de huidige collecties van NIKE en adidas.
Vergeleken met de Paintattack modellen van 2018 zijn de nieuwe modellen veel makkelijker aan te trekken. Een wijdere bandage, flexibeler ook zorgt voor een veel aangenamer draagcomfort.
#rehabgoalkeeper Cap
GRATIS
Een kleine "gift": we bieden jullie onze nieuwe rehab cap aan, zeer stijlvol en goed passend bij de nieuwe rehab keepershandschoenen. Je ontvangt deze cap wanneer je binnen 48 uur na het ontvangen van deze mail code “CAP4FREE” invoert tijdens je bestelling op onze website.
 
Deze code is alleen geldig bij de volgende producten:
RH1000-107 & SET-N73​
Verantwoordelijk voor de inhoud
2018 KEEPERsport GmbH
Tel .: 0043 (0) 2252 766 46
E-mail: office@keepersport.at
BTW-nr.: ATU 62801445
Statutaire zetel: Kottingbrunn, OOSTENRIJK​

U hebt zich geregistreerd voor de KEEPERsport-nieuwsbrief. Als u zich wilt afmelden, klik hier.






This email was sent to newsletter@newslettercollector.com
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
KEEPERsport International · Anzengrubergasse 26 · Kottingbrunn 2542 · Austria