Een exclusieve businessclub voor jonge ondernemers
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
 
Niet leesbaar? Bekijk online
 
Afbeelding
 

Zoals je weet juicht Quote ondernemerschap toe. We vieren de overwinningen van de jonge visionairs en pioniers, ambitieuze go-getters die hun dromen omzetten in succesvolle ondernemingen.

 Dat succes komt natuurlijk niet vanzelf. Daarom is Club Quote opgericht: een exclusieve businessclub waarmee we beginnende en gevorderde ondernemers helpen vaart te maken. Hier ontmoet je niet alleen gelijkgestemde ondernemers, maar doe je ook oneindig veel inspiratie op bij de meest vooraanstaande entrepreneurs van ons land. Club Quote is er om jou dichter bij je zakelijke doelen te brengen, door je horizon, je kennis én je netwerk te verbreden. Het gaat er in zaken immers niet alleen om wat je weet, maar ook wie je kent.

Onlangs vond het allereerste officiële evenement van Club Quote plaats waar alle leden met veel nieuwsgierigheid en enthousiasme met elkaar kennismaakten tijdens een lunch en talk met Quote 500-lid Michiel Langezaal. 

De sfeer, de energie en de gesprekken sloten prachtig aan op de community die we met Quote voor ogen hadden. Bekijk hier de aftermovie en foto's. 

Klinkt en ziet dit eruit als een club waar jij deel van uit wilt maken? Dat begrijpen wij wel! Lees hier meer over het lidmaatschap.

Ja, ik wil erbij!