Dan zoeken wij jou!
Naar de AVROTROS site07/25/2019  Bekijk de online versie
.
 
Droom jij van een eigen foodtruck? Dan zoeken we jou!
 
In het nieuwe televisieprogramma Foodtruck Gezocht volgen we Nederlanders die aan het begin van hun foodtruck-avontuur staan. Van het zoeken naar een geschikte bus of truck, tot het doen van de inkopen en de eerste keer op een foodtruckfestival.
Maak je droom waar, meld je aan!
 
 
Ken je Mark en Margo met hun naaktcamping nog?
 
In vier inspirerende zomerherhalingen van Ik Vertrek zie je een compilatie van de eerste uitzending en de follow up van een emigrant. Deze keer het verhaal van Mark en Margo. Zij lieten hun 'normale leven' achter om de eerste naturistencamping van Slowakije te beginnen
Hoe zat dat ook alweer?
 
Ellie aan de verkeerde kant
Voor de documentaire Ellie aan de verkeerde kant gaat Ellie Lust in gesprek met slachtoffers en spreekt ze de ‘verkeerde kant’: degenen die zich schuldig hebben gemaakt aan homodiscriminatie en -geweld.  
Maandag op de buis
 
 
Quiz: hoe goed ken jij Beethoven?
Pa-pa-pa-pammm… Die eerste paar noten van Beethovens ‘Symfonie nr. 5’ kennen we allemaal wel. Maar wat weet je eigenlijk van Beethoven zelf? Doe de test en ontdek hoeveel jij weet van de man achter de muziek.
Naar de quiz
 
 
Ontdeugende kunst en kitsch
Rode oortjes aan de tafel van Tussen Kunst en Kitsch. Sommige vondsten die worden meegenomen zijn behoorlijk ondeugend... Van stoute nonnen tot seksuele voorlichting met Japanse erotische prenten.
Bekijk het allemaal
Volg AVROTROS ook via:
FacebookTwitterFacebookInstagram
Nieuwsbrief doorsturen     Aanmelden nieuwsbrief     Wijzig je e-mailadres     (Tijdelijk) afmelden

Privacyverklaring