Ontdek onze flexibele omboekgarantie. Wanneer je nu een vlucht boekt, kun je later de reisdatum zonder wijzigingskosten aanpassen.
Ontdek onze flexibele omboekgarantie.
Online versie
Met een vertrouwd gevoel op reis
Vertrouwen staat bij KLM hoog in het vaandel. Jou op een gezonde en veilige manier van A naar B brengen is voor ons het allerbelangrijkst. We doen er alles aan om ervoor te zorgen dat jij straks weer met een vertrouwd gevoel op reis kunt.
Droom nu, vlieg later
Je droomt van een vakantie, maar maakt je zorgen of je vlucht wel kan doorgaan. Om je zorgen weg te nemen, bieden we een flexibele omboekgarantie. Wanneer je een vlucht boekt met vertrek tot over een jaar, kun je de reisdatum van deze vlucht later zonder wijzigingskosten aanpassen. Kosten van een mogelijk tariefverschil blijven gelden. Deze flexibele omboekgarantie is van toepassing op vluchten van KLM, Air France en Delta Air Lines.
Plan je reis
 
Samen veilig vliegen
Vliegen tijdens de coronacrisis stelt KLM voor uitzonderlijke uitdagingen. Onze prioriteit is dat onze passagiers en crew zich veilig voelen aan boord. Daarom hebben we maatregelen genomen, waarbij we de richtlijnen volgen van het WHO, RIVM en GGD.
Lees meer
 
Wachttijden rondom voucher
Heb je in de afgelopen weken een voucher aangevraagd omdat je reis door KLM of door jou is geannuleerd? Wij doen ons best om jouw voucher zo snel mogelijk toe te sturen, maar door het grote aantal aanvragen kan dat helaas langer duren. Voor meer informatie over de voucher kun je onze FAQ-pagina raadplegen.
Vind je antwoord
Wat vind jij van deze e-mail?
Afmelden Profiel bewerken klm.nl
Voorwaarden geen wijzigingskosten op vliegtickets: Er gelden momenteel geen wijzigingskosten voor boekingen met een vertrekdatum tot 1 jaar na de datum van aankoop. Kosten voor een eventueel tariefverschil blijven van toepassing. Uitsluitend de reisdata kunnen gewijzigd worden, de bestemming kan niet worden gewijzigd. Geldig op vluchten van KLM, Air France en Delta Air Lines. Voorwaarden onder voorbehoud van wijziging.

In de promotionele e-mails van KLM staan aantrekkelijke tarieven, inspirerende bestemmingen en het laatste nieuws. Daarnaast ontvang je incidentele e-mails, zoals een speciale aanbieding op je verjaardag, gepersonaliseerde aanbiedingen voor je volgende reis of om je te helpen bij je boeking als je de boekingsprocedure afsluit voordat deze is afgerond.

Je bent aangemeld voor de KLM e-nieuwsbrief op het e-mailadres newsletter@newslettercollector.com. Indien je niet langer de promotionele e-mails van KLM wilt ontvangen, klik dan op de volgende link en vul het afmeldformulier in: hier afmelden.

KLM hecht veel waarde aan de bescherming van je privacy. We delen jouw gegevens niet met derden zonder jouw toestemming. Lees voor meer informatie het Privacybeleid van KLM.

©2020 KLM Royal Dutch Airlines is geregistreerd in Amstelveen, Nederland onder KvK-nummer 33014286 te Amsterdam.