Ben jij er ook bij?
 
 
 
"De grootste test ligt niet op de baan, maar in je hoofd"
De la Puente
De Spaanse wheelchair speler Martin De la Puente gaat geen enkele uitdaging uit de weg, ook niet bij het ABN AMRO Open 2023. "De grootste test ligt niet op de baan, maar in je hoofd", is de lijfspreuk van de 23-jarige jongeman uit Vigo. Dertien jaar later, om precies te zijn vandaag, is er de ultieme test. 
LEES VERDER
Daniil Medvedev in topvorm naar finale
Medvedev
Setstanden geven soms een vertekend beeld in het tennis. Daniil Medvedev bereikte na de 6-1, 6-2 zege de finale van de 50e editie van het ABN AMRO Open, maar het was in de halve eindstrijd tegen Grigor Dimitrov voor de nummer zes van de plaatsingslijst zeker geen abc’tje. “Het is niet zo makkelijk gegaan als uit de score lijkt.”
LEES VERDER
 
Diede de Groot schrijft historie, nu ook in eigen huis
Diede de Groot
Presteren en haar sport promoten. Met die instelling reed Diede de Groot op zaterdag morgen het centre court op voor de eerste vrouwenfinale bij de rolstoelers in 50 jaar ABN AMRO Open. Het lukte haar allebei glansrijk. De 26-jarige sportheldin uit Oudewater versloeg de taaie Japanse Yui Kamiji met 3-6 6-4 6-2 en zorgde voor een geweldig debuut van het wheelchair voor vrouwen in het Rotterdamse tennispaleis. 
​​​​​​​
LEES VERDER
Droomweek voor Jannik Sinner
Sinner
Bescheidenheid siert de mens. Behalve als Jannik Sinner op de tennisbaan staat. Dan verandert de 21-jarige Italiaan in een speler, die zijn tegenstanders regelmatig alle hoeken van de baan laat zien. Na zijn toernooizege van vorige week zondag in Montpellier gaat hij vandaag op jacht naar de volgende titel. Sinner klopte in de halve eindstrijd Tallon Griekspoor: 7-5, 7-6 (5). “Blij dat ik weer in een finale sta. Daar doe je het voor. Daarvoor heb ik hard gewerkt in het off-season.”
LEES VERDER
 
 
 
Tallon Griekspoor: "Het was goed, maar niet goed genoeg"
Griekspoor
Het is 25 jaar geleden dat Jan Siemerink het ABN AMRO Open won. Tijdens deze jubileumeditie stond bijna weer een Nederlander in de finale, maar Tallon Griekspoor moest in de halve eindstrijd voor Jannik Sinner buigen (5-7, 6-7). “Het was goed, maar niet goed genoeg. Sinner geeft gewoon niets weg."​​​​​​​
LEES VERDER
Op de foto als je favoriete tennislegende?
Changing the game
Dit jaar vieren we de 50e editie van het ABN AMRO Open. Wil jij je onderdompelen als een van de sterspelers uit het verleden? Bezoek dan de 'Changing the game since '74' stand van ABN AMRO op Shops & Bites, maak je eigen 360° video en maak kans op een exclusief ABN AMRO Open merchandisepakket.
HIER VIND JE SHOPS & BITES
 
 
 
 
Rohan Bopanna eindelijk in dubbelfinale
Bopanna
Rohan Bopanna (links op de foto) speelt voor de elfde keer in het dubbelspel van het ABN AMRO Open. Beter laat dan nooit, maar de dubbelspecialist uit India heeft eindelijk de finale in Rotterdam Ahoy bereikt. Bopanna was met Matthew Ebden met tweemaal 6-4 een maatje te groot voor het Duitse duo Kevin Krawietz/Tim Puetz.
LEES MEER
Culinair genieten on top of tennis in Rotterdam Ahoy
Restaurants
Een snelle hap tussen twee spannende sets, sushi op Shops & Bites of je laten verrassen door de creativiteit van een lokale sterrenchef: het kan allemaal tijdens een bezoek aan het ABN AMRO Open. Het evenement is in de loop der jaren uitgegroeid tot een waar culinair paradijs met voor ieder wat wils. Ontdek alle eetgelegenheden! ​​​​​​
ONTDEK ALLE FOOD OPTIES