Browser versie | Afmelden
Droomveld voor ABN AMRO World Tennis Tournament
nadal abnamrowtt

Met Rafael Nadal als aanvoerder mag het 48e ABN AMRO World Tennis Tournament het sterkste spelersveld ooit verwelkomen. Met Medvedev, Tsitsipas, Rublev en Berrettini komen in totaal vijf spelers uit de mondiale top-10 in actie in Rotterdam Ahoy. Het toernooi vindt plaats van 1 tot en met 7 maart.

Toernooidirecteur Richard Krajicek: "Het is een droomveld. We hebben de afgelopen weken met plezier gevolgd hoe de inschrijvingen voor het toernooi verliepen. Een aantal spelers, zoals Nadal, Medvedev en Tsitsipas wisten we al even, maar Rublev en Berrettini maken het toernooi natuurlijk nog sterker.”

Bekijk de hele spelerslijst
Topbezetting ook bij Wheelchair Tennis Tournament
Tijdens ABN AMRO WTT ontvang je iedere dag het laatste nieuws
Gustavo Fernandez en Alfie Hewett, nummer 2 en 3 van de wereld, zijn de blikvangers van het 13e ABN AMRO World Wheelchair Tennis Tournament. De Nederlandse inbreng wordt gevormd door Tom Egberink en Maikel Scheffers, voor wie het toernooi een belangrijke halte op weg naar de Paralympische spelen in Tokyo vormt. Het wheelchair toernooi wordt van 4 tot en met 7 maart gespeeld in Rotterdam Ahoy.

Dit jaar zorgen we ervoor dat je ook vanuit huis helemaal op de hoogte blijft van het toernooi. Tijdens de week onvang je iedere dag het online Daily Bulletin met het laatste nieuws, vooruitblikken van toernooidirecteuren Richard Krajicek en Esther Vergeer, wedstrijdschema's en Jan Kooijman die een kijkje neemt in de glazen bol. 

Lees verder
Beleef vanuit huis
ABN AMRO World Tennis Tournament ABN AMRO World Tennis Tournament ABN AMRO World Tennis Tournament ABN AMRO World Tennis Tournament ABN AMRO World Tennis Tournament
ABN AMRO World Tennis Tournament
Copyright © Rotterdam Ahoy.
Newsletter2021-02-02 19:25:01