Drukte op het Russische consulaat. Nieuwsbrief Russia Travel / BRIC Travel - 10 mei 2017

2 years ago


Text only:

Nieuwsbrief Russia Travel / BRIC Travel – 10 mei 2017

Drukte op het Russische consulaat


Met de Russische feestdagen net achter de rug heeft het Russische consulaat een grote stapel visumaanvragen liggen die nog moeten worden verwerkt. Daarom wordt uw aanvraag voorlopig alleen in behandeling genomen als de beoogde ingangsdatum van uw visum binnen 30 dagen na het moment van indienen ligt. Is dat niet het geval, dan krijgt u de komende weken nul op het rekest. 
Naar verwachting wordt deze noodmaatregel in juni weer afgeschaft. Benieuwd naar de actuele stand van zaken?
Neem dan contact op met Russia Travel contact voordat u uw visumaanvraag indient!

Win een gesigneerd exemplaar van Edwin Trommelens nieuwe boek.
 


De Bajkal Amoer Magistraal (BAM) moest een technisch hoogstandje worden dat de Trans-Siberische spoorlijn zou doen verbleken. Voor zijn nieuwe boek heeft slavist Edwin Trommelen de BAM bereisd, de aanwonenden geïnterviewd en talloze fascinerende verhalen opgetekend. Doorgaans nuchter, goed ingelicht en droogkomisch vertelt hij hoe het idealistische project verwerd tot ‘de spoorlijn van hier naar nergens’.
Het Rijk van de BAM de geschiedenis van een megalomaan bouwproject, volop bejubeld, bewierookt en verguisd; een verhaal over de zwanenzang van de Sovjet-Unie, maar ook over de huidige staat van Rusland.
Wilt u kans maken op een speciaal voor ‘de onbekende lezer’ gesigneerd exemplaar van dit intrigerende boek? Meld dan een nieuw e-mailadres aan voor de verzendlijst van deze nieuwsbrief. Wie weet, bent u de gelukkige!

Azerbaijan Airlines stelt komst naar Schiphol uit


De aangekondigde lijndienst tussen Baku en Amsterdam gaat voorlopig niet door. Azerbaijan Airlines wilde deze verbinding met ingang van mei tweemaal per week aanbieden, maar dit plan bleek te ambitieus.
Van afstel is volgens de Azerbeidzjaanse luchtvaartmaatschappij echter geen sprake. In de loop van 2018 moeten de rechtstreekse vluchten alsnog van start gaan. Tot die tijd is uw enige optie een overstapverbinding, bijvoorbeeld via Parijs.

Kaluga en Yaroslavl voortaan prima bereikbaar


Steeds meer Russische provinciesteden zijn tegenwoordig per vliegtuig bereikbaar. Goede voorbeelden hiervan zijn Kaluga en Yaroslavl. Was u tot voor kort aangewezen op de trein om deze steden te bezoeken, nu kunt u hier ook heen vliegen. S7 Airlines bedient deze bestemmingen sinds enige tijd vanaf St. Petersburg.
Interesse? Bel of mail ons voor een offerte op maat!

Voordelig naar Kazan


Hebt u plannen om Kazan, de hoofdstad van de Russische deelrepubliek Tatarstan, te bezoeken? Dat kan sinds vorige week ook met AirBaltic en wel tegen een zeer scherp tarief. U stapt over op de comfortabele luchthaven van Riga. Het enige nadeel is dat uw retourvlucht om 03.00 uur 's nachts vertrekt. Als u dit niet ziet zitten, kunt u ook kiezen voor een vlucht via Moskou.
Neem contact met ons op voor uitgebreide informatie over alle mogelijkheden.
 
Russia Travel

BRIC Travel


Facebook
Russia Travel
BRIC Travel
Twitter
Deze informatie wordt u aangeboden door Russia Travel, onderdeel van de BRIC Travel groep. Uw reisgenoot voor, tijdens en na uw reis!
Stelt u geen prijs op deze nieuwsbrief? Stuur een berichtje naar: afmelden@russiatravel.nl
This email was sent to newsletter@newslettercollector.com
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Russia Travel / BRIC Travel · Kabelweg 21 · Amsterdam, 1014 BA · Netherlands

Russiatravel.nl

Categories: Abroad Holidays
Age: 19 until 30 year 31 until 64 years 65 and older

Deel deze nieuwsbrief op

© 2019