Circulair slopen, de stand van zaken: krachten bundelen is een must
Bouwmachines
Sloop & Recycling
Online versie
PW
Dusseldorp doet met Superlocal veel ervaring op met circulair slopen
Het gebiedsontwikkelingsproject Superlocal – Super Circulair Estate in Kerkrade trekt nationaal en internationaal de aandacht. Materialen uit te slopen flats worden hergebruikt bij de bouw van nieuwe woningen in de wijk. Dusseldorp Infra, Sloop en Milieutechniek is samen met elf partners nauw betrokken bij Superlocal. Projectleider Jurgen van de Put: ‘Er zal steeds minder traditioneel gesloopt worden. In de toekomst zal slopen meer en meer vervangen worden door demontage.’
PW
Circulair slopen, de stand van zaken: krachten bundelen is een must
Circulair slopen; er gaat in slopersland tegenwoordig bijna geen dag meer voorbij, of de term vliegt over tafel. Maar zijn we er ook daadwerkelijk mee bezig? Zien we er toekomst in? Hebben we afzet voor de materialen die we ‘oogsten’?
Rotar levert tien sloop-/sorteergrijpers aan Next Rental

Next Rental heeft tien sloop-/sorteergrijpers besteld bij Rotar. Een uitbreiding van de samenwerking ligt in het verschiet. Next Rental denkt voor de nabije toekomst ook aan vergruizers en betonscharen van Rotar.

Lees verder >
Eerste Hyundai HX900 L in Europa draait in Engeland

Hyundai Construction Equipment Europe heeft de eerste HX900 L rupsgraafmachine in Europa verkocht. De 90 ton zware machine draait bij het Engelse Able UK, gespecialiseerd in complexe sloop- en ontmantelingsprojecten.

Lees verder >
Vakmedianet
Afmelden | Contact | Privacy | Disclaimer | Adverteren | Copyright