#stayhealthy
EW Bulletin
Redactioneel
Een laatste blik op een wonderlijk jaar

Toen ik de gezegende leeftijd bereikte die ik nu heb, en die mij als belachelijk en onhaalbaar voorkwam toen ik jonger was, nam ik me voor om wat meer van de wereld te zien.

  • We zitten allemaal in hetzelfde schuitje
  • Je kunt en moet iets leren van elke ervaring
  • Iedereen heeft wel iets aan het jaar gehad en er wat van opgestoken
EW Bulletin
Redactioneel
Personeel neemt afscheid van KLM: Als ware ’t een eerste liefde

Luchtvaartmaatschappij moet door Corona duizenden personeelsleden laten afvloeien. Op Schiphol-Oost is het afscheidslaantje, de ‘Goodbye Lane’, waar dagelijks 150 vertrekkende stewardessen, technici en andere werknemers hun spullen inleveren. Reportage over de pijn in het blauwe hart en het cadeautje bij de uitgang.

  • KLM neemt afscheid van vijfduizend persoonsleden
  • Logistieke operatie van jewelste
  • Het cadeautje aan de poort
Advertorial
EW Bulletin
Duurzaam dieselen? Rij vandaag al fossielvrij!

Uw wagenpark direct fossielvrij. Neste MY Renewable Diesel.

Advertorial
EW Bulletin
Beschik over uw vermogen door de waarde van uw woning te verzilveren

U heeft een huis met (voldoende) overwaarde en wilt u onbezorgd in uw eigen woonomgeving blijven wonen? Er zijn mogelijkheden dit financieel mogelijk te maken zonder te verhuizen.

Wilt u dit geld graag “uit de stenen halen”, bijvoorbeeld voor het aanpassen van de woning, voor een grote uitgave ineens of een maandelijkse aanvulling op uw inkomsten.

Telefoon 020 – 8944 875
E-mail ewbulletin@onebusiness.nl

Dit bulletin is een uitgave van ONE Business bv. U ontvangt dit bulletin omdat u andere publicaties van ONE Business bv. ontvangt, en/of omdat u hebt aangegeven deze of soortgelijke publicaties van ONE Business bv. te willen ontvangen.

Voor vragen over uw abonnement, mail naar: klantenservice@ewmagazine.nl
Voor vragen aan de redactie, mail naar: redactie@ewmagazine.nl

Uw aanvraag zal door ONE Business bv. of rechtstreeks door de betreffende adverteerder worden beantwoord. Ten behoeve van dit laatste, kan ONE Business bv. uw contactgegevens aan de betreffende adverteerder verstrekken. Door op ‘verzenden’ te klikken, geeft u aan dat de adverteerder u binnen negentig (90) kalenderdagen per post, e-mail of telefoon mag benaderen over de aanbieding/het kennisdocument.

Voordat u uw aanvraag verzendt, kunt u de bij New Skool media bv. - waarvan ONE Business bv. een onderdeel is - bekende gegevens controleren.


Afmelden | Privacybeleid | Gebruiksvoorwaarden | Adverteren?
spacer