#stayhealthy
EW Bulletin
Redactioneel
Zwevende kiezers en calculerende partijen: manipulatie met stemhulpen ligt op de loer

Stemhulpen moeten kiezers helpen bij het bepalen van hun stem. Manipulatie ligt op de loer, schrijft Carla Joosten.

  • Zien of partijen doen wat ze beloven, zie de stemcheckers
  • CDA manipuleerde zo dat de partij gunstiger naar voren kwam
  • Stemhulpen dienen vooral om kiezer tot nadenken te stemmen
EW Bulletin
Advertorial
Financieel genieten door de waarde van uw woning te verzilveren

U heeft een woning met (voldoende) overwaarde en wilt u onbezorgd in uw eigen woonomgeving blijven wonen? Er zijn mogelijkheden dit financieel mogelijk te maken zonder te verhuizen.

U kunt het vermogen dat in uw woning zit vrijmaken bijvoorbeeld voor het aanpassen van de woning, voor een grote uitgave ineens of een maandelijkse aanvulling op uw inkomsten.

EW Bulletin
Advertorial
Rendement op beleggen | Webinar donderdag 11 maart – 12.00 uur

In sommige jaren stijgen aandelenkoersen met 30%, terwijl ze in andere jaren flink dalen. En dan krijg je als belegger ook nog te maken met dividend. Experts vertellen wat een realistische verwachting is en geven tips om het rendement op de eigen portefeuille te optimaliseren.

EW Bulletin
Advertorial
Duurzaam dieselen? Rij vandaag al fossielvrij!

Uw wagenpark direct fossielvrij. Neste MY Renewable Diesel.

EW Bulletin
Redactioneel
Stroomnet: Ook spelers op de bank moet je betalen

Nu kan het stroomnet het nog net aan, maar als er straks nog meer windmolens en zonnecellen bijkomen, gaat het piepen en kraken, waarschuwt netbeheerder Tennet. En dus moeten bedrijven hun fabrieken soms uitzetten. Gascentrales als back-up kan ook, maar ook daar moet voor worden betaald, schrijft Simon Rozendaal.

Telefoon 020 – 8944 875
E-mail ewbulletin@onebusiness.nl

Dit bulletin is een uitgave van ONE Business bv. U ontvangt dit bulletin omdat u andere publicaties van ONE Business bv. ontvangt, en/of omdat u hebt aangegeven deze of soortgelijke publicaties van ONE Business bv. te willen ontvangen.

Voor vragen over uw abonnement, mail naar: klantenservice@ewmagazine.nl
Voor vragen aan de redactie, mail naar: redactie@ewmagazine.nl

Uw aanvraag zal door ONE Business bv. of rechtstreeks door de betreffende adverteerder worden beantwoord. Ten behoeve van dit laatste, kan ONE Business bv. uw contactgegevens aan de betreffende adverteerder verstrekken. Door op ‘verzenden’ te klikken, geeft u aan dat de adverteerder u binnen negentig (90) kalenderdagen per post, e-mail of telefoon mag benaderen over de aanbieding/het kennisdocument.

Voordat u uw aanvraag verzendt, kunt u de bij New Skool media bv. - waarvan ONE Business bv. een onderdeel is - bekende gegevens controleren.


Afmelden | Privacybeleid | Gebruiksvoorwaarden | Adverteren?
spacer