#stayhealthy
EW Bulletin
Redactioneel
Geef Bill Gates toch die (rare) Nobelvredesprijs

Oké, Bill Gates is politiek-correct (hij geeft geld weg om wiskunde minder ‘racistisch’ te maken), maar hij doet meer voor arme landen dan welk ministerie ook en draagt in zijn boek verstandige oplossingen aan voor het klimaatprobleem.

  • Gates begrijpt dat vaccins een van de humaanste uitvindingen ooit is
  • Gates heeft inmiddels twee miljard weggegeven voor het klimaat
  • Nobelprijs is in het verleden aan allerlei rare figuren toegekend
EW Bulletin
Advertorial
Vind en vergelijk vastgoedfondsen om in te beleggen

De Vastgoedfondsenscan is een vergelijkingssite en een handige tool voor beleggers.  

Er is een behoorlijk aantal aanbieders actief op de markt en het vraagt veel tijd en energie van beleggers om de diverse aanbiedingen met elkaar te vergelijken. 

De scan helpt hierbij.

EW Bulletin
Advertorial
Duurzaam dieselen? Rij vandaag al fossielvrij!

Uw wagenpark direct fossielvrij. Neste MY Renewable Diesel.

EW Bulletin
Redactioneel
Greenpeace aanpakken vanwege vervuiling zeebodem

De ooit zo sympathieke actiegroep Greenpeace is bezig te radicaliseren. De activisten leven in een ­eigen wereld en hebben zich afgesloten van de rest van de samenleving. Blijkbaar is zo’n ontwikkeling niet alleen voorbehouden aan jonge moslims die zich aansluiten bij IS, schrijft Arendo Joustra.

Telefoon 020 – 8944 875
E-mail ewbulletin@onebusiness.nl

Dit bulletin is een uitgave van ONE Business bv. U ontvangt dit bulletin omdat u andere publicaties van ONE Business bv. ontvangt, en/of omdat u hebt aangegeven deze of soortgelijke publicaties van ONE Business bv. te willen ontvangen.

Voor vragen over uw abonnement, mail naar: klantenservice@ewmagazine.nl
Voor vragen aan de redactie, mail naar: redactie@ewmagazine.nl

Uw aanvraag zal door ONE Business bv. of rechtstreeks door de betreffende adverteerder worden beantwoord. Ten behoeve van dit laatste, kan ONE Business bv. uw contactgegevens aan de betreffende adverteerder verstrekken. Door op ‘verzenden’ te klikken, geeft u aan dat de adverteerder u binnen negentig (90) kalenderdagen per post, e-mail of telefoon mag benaderen over de aanbieding/het kennisdocument.

Voordat u uw aanvraag verzendt, kunt u de bij New Skool media bv. - waarvan ONE Business bv. een onderdeel is - bekende gegevens controleren.


Afmelden | Privacybeleid | Gebruiksvoorwaarden | Adverteren?
spacer