Nieuwsbrief van 23-1-18 6:57:00
Online bekijken

Milieuvriendelijke gevelplaten voor minimale uitstoot

Milieuvriendelijke gevelplaten van STENI voor lange levensuur en lage onderhoudskosten

STENI beperkt de negatieve milieueffecten van zijn producten en diensten tot een minimum - zowel lokaal als wereldwijd. STENI richt zich vooral op een voortdurende verbetering van onze CO2-voetafdruk. De producten zullen wat dit betreft altijd toonaangevend blijven..

De emco entreemat met verwisselbare tapijtstroken

Takjes, zand en kiezeltjes zijn de belangrijkste oorzaken voor krassen, deukjes en algemene slijtage aan vloeren. De beste manier om langdurig een mooie vloer te hebben is door ervoor te zorgen dat het vuil bij de entree wordt opgenomen. Naast kwaliteit, uitstraling en onderhoud is ook duurzaamheid een belangrijk item bij de aanschaf van uw entreemat.

NobelWood FRX: onderhoudsarm en brandveilig alternatief voor tropisch hardhout

NobelWood is een volwaardig alternatief voor tropisch hardhout vervaardigd uit snel groeiend dennenhout. Van duurzaam verbouwd dennenhout wordt met afvalbiomassa uit rietsuikerstengels een hoogwaardige variant gecreëerd voor tropisch hardhout. Op basis van duurzaamheidstesten is vastgesteld dat NobelWood voldoet aan de eisen van duurzaamheidsklasse I.

Productieproces gipsvezelplaten fermacell voor een schoner milieu

fermacell kent haar verantwoordelijkheid als het om een schoner milieu en een betere leefomgeving gaat. Neem alleen al het schone productieproces. Maar daarmee stopt de duurzaamheidsgedachte van fermacell niet. In de woning- en utiliteitsbouw is nog veel te winnen als het gaat om energiebesparing en CO2-reductie. 

Een revolutionaire ontwikkeling in duurzaamheid met geluidsabsorberende betonblokken

Soundblox in de strijd tegen lawaaivervuiling: Soundblox zijn geluidsabsorberende betonblokken en leveren een zeer hoogwaardige akoestische oplossing in de strijd tegen lawaaivervuiling. Deze gepatenteerde oplossing is speciaal ontwikkeld voor het optimaliseren van  gezondheid en welzijn van mens en dier.

Troldtekt/Stertekt gaat voor FSC 100%-gecertificeerd

VTroldtekt/Stertekt heeft de hoeveelheid FSC-gecertificeerd hout dat het gebruikt verhoogd, waardoor het bedrijf nu in staat is producten te leveren die 100% FSC-gecertificeerd zijn. Troldtekt/Stertekt heeft de hoeveelheid FSC-gecertificeerd hout dat het gebruikt verhoogd, waardoor het bedrijf nu in staat is  producten te leveren die FSC 100%-gecertificeerd zijn. .
4.777
Leveranciers
27.457
Producten
600.000
Artikelen
Bekijk NBD-Online
NBD
Facebook twitter Facebook
Deze email is verstuurd naar newsletter@newslettercollector.com
Wijzig nieuwsbriefinstellingen of schrijf uit.