Nieuwsbrief van 4-6-20 6:30:39
Online bekijken

Oplossingen voor gevels, daken, wanden en deuren

Voegmiddel in elke gewenste kleur

PCI introduceert PCI Durapox Premium Multicolor, een voegmiddel dat deze tegellijmproducent in elke gewenste tint kan inkleuren. Dit biedt creativiteit zonder grenzen, met keuze uit honderden kleuren en kleurcombinaties. Om het effect te verhogen kan de nieuwe siliconenkit PCI Silcofug Multicolor in precies dezelfde kleur worden geleverd. Aanvullend biedt PCI nog glanzende metallic chips om in te strooien.

Snel en makkelijk een gevel of dakrand opwaarderen?

Rockpanel Colours is zeer geschikt voor de gevel en toepassingen rondom het dak, zowel bij nieuwbouw als renovaties. In het Belgische Moerzeke (Hamme) heeft Wim Smekens, zaakvoerder van Smekens Constructors BVBA, zijn eigen woning bekleed met gevelbekleding van Rockpanel Colours. Als aannemer gespecialiseerd in daken en gevels kende hij het product al zeer goed.

Hygiënisch én akoestisch wandpaneel voor ziekenhuizen

Gebouwen in de gezondheidszorg worden vaak ontworpen met het oog op functie en veiligheid, wat betekent dat oppervlakte-materialen bestand moeten zijn tegen slijtage en vooral reinigbaar moeten zijn. Daarnaast is een goede geluidsomgeving in de zorg van groot belang. Ecophon Hygiene Performance™ Care Wall combineert beide eigenschappen. Ecophon Hygiene Performance™ Care Wall is een akoestisch wandpaneel speciaal ontwikkeld voor ziekenhuizen en gezondheidsinstellingen.

Belned voorzetramen: een mooie en slimme keuze

Voor diverse kerken, monumentale panden, woningen en hotels leverde Belned dit jaar al voorzetramen. De productie draait op volle toeren in Raamsdonksveer. En dat heeft een reden. Bij Belned bent u verzekerd van een voorzetraam van topkwaliteit. Geheel naar uw wensen en compleet op maat. De voorzetramen worden uitgevoerd met aluminium of, voor een meer klassieke uitstraling, met hout. Omdat Belned in huis produceert en assembleert is er een ruime keuze in glasdiktes en zijn speciale vormen geen probleem.

Akoestische oplossing Rockfon verlost reclamebureau Admix van geluidshinder

Het is vandaag de dag een veelgehoord probleem in kantoren: werknemers die zich moeilijk of zelfs niet kunnen concentreren vanwege een slechte akoestiek. Ook het Rotterdamse reclamebureau Admix kampte tot voor kort met dit euvel. Het bureau huist in een industrieel gebouw met veel beton, glas en staal; materialen die volgens directeur Jan Leydes van Admix zorgden voor een “dramatische akoestiek” in het pand.

Schöck lanceert Isokorf® CXT met glasvezelcomposiet

Schöck Nederland brengt een nieuw verankeringssysteem op de markt om uitkragende bouwdelen zoals balkons en galerijen thermisch te scheiden: de Isokorf® CXT. Uniek aan de CXT is dat de roestvrijstalen trekstaven vervangen zijn door glasvezelcomposiet (Combar®), waardoor de thermische prestaties tot wel 30% zijn verbeterd. Door Combar® en Isokorf® samen te brengen, zet Schöck de nieuwe standaard voor thermisch isoleren.

Nieuw: Berkvens Slim Frame® glaslatten

Berkvens voorziet vanaf 1 juni 2020 haar Berkopal HPL deuren van Slim Frame® glaslatten. Deze slanke glaslat vervangt de bekende, dik opliggende glaslat. Slim Frame® glaslatten zijn verkrijgbaar in twee varianten: Colour en Wood en zorgen door de kleinere afmeting voor een strakker design. Glas in deuren betekent, naast meer lichtinval, vaak ook prominente glaslatten. Berkvens Deursystemen voorziet daarom haar deuren van een slanke glaslatconstructie onder de noemer Slim Frame®.
4.625
Leveranciers
25.853
Producten
872.880
Gebruikers
Bekijk NBD-Online
NBD
Facebook twitter Facebook
Privacy Waarborg
Deze email is verstuurd naar newsletter@newslettercollector.com
Wijzig nieuwsbriefinstellingen of schrijf uit.