Nieuwsbrief van 14-12-21 6:30:42
Online bekijken

Professionele bouwoplossingen voor een perfecte afwerking

Marmoleum zorgt voor supergezond binnenklimaat

Marmoleum van Forbo Flooring is niet alleen een van de duurzaamste vloeren ter wereld, gemaakt van puur natuurlijke en hernieuwbare grondstoffen, maar ook een van de gezondste. Kort gezegd draagt de vloer bij aan een veilig, schoon, verantwoord en hygiënisch binnenklimaat.

Koperskeuzetool mijndeur.nl uitkomst voor aannemer én woonconsument

De door Berkvens ontwikkelde koperskeuzetool mijndeur.nl biedt woonconsumenten de mogelijkheid om in projectmatige woningbouw zélf hun binnendeuren te kiezen. Geen standaard binnendeuren meer, maar keuzevrijheid. Berkvens beschouwt de deur als interieurelement.

Als je voorop wil lopen, moet je stappen zetten

Voor toekomstige generaties moet de wereld verduurzamen. De bouw moet dus ook verduurzamen. Maar hoe kunnen we dit uitvoerbaar maken en op een makkelijke manier doen? Kingspan Unidek wil voorop blijven lopen door stappen te zetten. Vanuit hun wereldwijde duurzaamheidsstrategie Planet Passionate hebben ze grote doelstellingen op het gebied van energie- en koolstofreductie, bevordering van circulariteit en ocean clean-up projecten.

Meest uitgebreide assortiment voor voegen en kitten

Van eenvoudige projectvoegen tot schimmelbestendige voegen op basis van cement; van gemakkelijk verwerkbare epoxyvoegen tot hoog chemisch bestendige epoxyvoegmortels voor kritische omgevingen; van kitten voor keramiek en natuursteen tot reinigingsproducten én voegenfris. Met een uitgebreid assortiment voor voegen en kitten maak je van tegelwerk écht iets bijzonders.

ABD-profielsysteem van Elton

Het ABD-Concept bestaat uit een serie aanslag- en beglazingsprofielen die in combinatie met de dorpelafdekkende profielen kunnen worden toegepast bij houten gevelelementen. Door het toepassen van het ABD-Concept worden de liggende houtdelen extra beschermd en wordt er bespaard op onderhoud- en schilderwerkzaamheden.
4.919
Leveranciers
26.765
Producten
914.000
Gebruikers
Bekijk NBD-Online
Facebook twitter Facebook
Privacy Waarborg
Deze email is verstuurd naar newsletter@newslettercollector.com
Wijzig nieuwsbriefinstellingen of schrijf uit.