Nieuwsbrief van 12-1-21 6:30:08
Online bekijken

Oplossingen voor vloeren, wanden en plafonds

HeartFelt® Baffles

Na de introductie van het succesvolle lineaire vilten plafondsysteem: HeartFelt®, ontwikkelde Hunter Douglas Architectural een nieuw concept: HeartFelt® Baffles. Met de introductie van HeartFelt® Baffles hebben ontwerpers ook de keuze uit diverse toepassingen, van plafondeilanden tot het bekleden van volledige plafonds in elke gewenste ruimte.

PCI Voegmortels en kitten

De keuze van het voegmiddel is onder andere afhankelijk van het soort keramiek, de voegbreedte, het gebruik en de belasting. PCI biedt systemen aan met zowel cementhoudende als epoxyvoegmiddelen en siliconenkitten. Deze zijn niet alleen in standaardkleuren, maar zelfs in elke gewenste kleur leverbaar.

Akoestische wandblokken met duurzame vulling

Geluidsabsorberende materialen zijn meestal zacht en kwetsbaar. Met Soundblox akoestische betonblokken wordt de oplossing voor verbetering van de ruimteakoestiek geïntegreerd in een stabiele wandconstructie. Geluidsabsorptie, geluidsisolatie én brandwerendheid, allemaal geïntegreerd in één robuuste wand! Eentje die een balletje kan hebben!

Milinboard steenlook vensterbanken

Niet van echt natuursteen te onderscheiden! De steenlook vensterbanken zijn gemaakt van kunststof met een krasvaste en oersterke melamine toplaag. De vensterbanken zijn 100% recyclebaar, duurzaam, robuust en makkelijk te monteren. Leverbaar in verschillende natuursteen kleuren: wit, crème, freestone mat, freestone light, carrara marmer en parelgrijs.

SafeWood: brandveilige houten wanden én gevels

SafeWood® is hout dat behandeld is met een brandvertragend middel. De brandvertragende behandeling is een kleurloze behandeling waardoor het hout zijn natuurlijke uitstraling behoudt. SafeWood® reageert in geval van brand door de ontstane houtgassen te binden, waardoor een koollaag op de buitenzijde van het hout ontstaat, die verdere verhitting tegengaat.

Egalizer reparatie van industriële vloeren

Aan industriële vloeren worden hoge eisen gesteld, zowel door de zware belastingen in het gebruik, als door de productieprocessen die er plaats vinden. Beschadigde industriële vloeren kunnen voor verstoring van het productieproces zorgen, maar ook voor lichamelijk letsel bij werknemers.
4.919
Leveranciers
26.765
Producten
914.000
Gebruikers
Bekijk NBD-Online
Facebook twitter Facebook
Privacy Waarborg
Deze email is verstuurd naar newsletter@newslettercollector.com
Wijzig nieuwsbriefinstellingen of schrijf uit.