Nieuwsbrief van 04-04-2023
Online bekijken
 
 
 
 

NedZink: de meest duurzame keuze

Een dak- of gevelbekleding in zink oogt niet alleen esthetisch zeer fraai, het is ook nog eens een uiterst duurzame keuze. Zeker als je kiest voor zink van de Nederlandse fabrikant NedZink. Het titaanzink wordt lokaal geproduceerd in een hagelnieuwe fabriek. Niet voor niets dat ‘s werelds duurzaamste zink is beloond met een DUBOkeur.
Lees verder   Vraag informatie aan

Duurzaam bouwen, hoe dragen we daar als producent en leverancier van binnendeuren aan bij? 

Duurzaam bouwen is een evolutie die niet van de één op de andere dag gerealiseerd is. Alle partijen binnen de bouwsector mogen kritisch kijken naar hun aandeel in het verduurzamingsproces, zo ook Berkvens. Want hoe kunnen wij als producent en leverancier bijdragen aan een duurzaam bouwontwerp? 
Lees verder   Vraag informatie aan

Dakmontage ondersteuning voor zonnepanelen voor 130 woningen

Door de Inside Out solarmodule “Alpha” zijn maar liefst 130 woningen aan de Van de Veldelaan in Alkmaar voorzien van zonnepanelen. De frames met zonnepanelen – geprefabriceerd in samenwerking met Walraven - zijn op het dak en aan de gevel van flatgebouw Noordertogt geplaatst. 
Lees verder   Vraag informatie aan

Duurzaam bouwen met PCI Nanorapid en PCI Periplan Flow 

Rekening houden met de effecten op het milieu bij het (ver)bouwen is een belangrijk thema in de bouw. Maar niet alleen duurzaam bouwen is relevant, het moet ook steeds sneller. Producten moeten snel drogen, zodat het werkproces versneld kan worden. 
Lees verder   Vraag informatie aan

Bespaar tot wel 57% gas met douchen 

Kosten voor gas en elektra zijn momenteel een hot item. De verwarming en warm water behoren tot de grootste kostenposten voor particulieren maar ook voor de utiliteitssector. Denk hierbij bijvoorbeeld aan sportclubs en ziekenhuizen. 
Lees verder   Vraag informatie aan

Duurzaam bouwen door passieve koeling met zonwering en nightcooling roosters van Storax 

Door de normeringen in BENG en de steeds betere isolatie in de bouw, bestaat er kans op oververhitting. Om deze temperatuuroverschrijding tegen te gaan zijn hiervoor in het Tojuli regelementen geschreven. De TOjuli-berekening is gekoppeld aan BENG. 
Lees verder   Vraag informatie aan

Bij JAZO Zevenaar streven we naar een volledig duurzame bedrijfsvoering 

Het goed afschermen van een technische ruimte is heel belangrijk, want alleen dán kan de techniek goed zijn werk doen. Bij JAZO begrijpen wij dat. Daarom garanderen wij met onze producten een stabiele technische omgeving. 
Lees verder   Vraag informatie aan

Een energiezuinig huis met Niko Home Control 

Huisautomatisering is zoveel meer dan je klanten extra comfort en veiligheid geven. Met Niko Home Control hoeven ze geen moeite meer te doen om energie te besparen. Ze hebben dag en nacht zicht op hoeveel energie ze verbruiken en zelf opwekken. 
Lees verder   Vraag informatie aan

Adverteren? 

Wilt u adverteren in deze nieuwsbrief en zo duizenden mensen in de bouwkolom bereiken? Neem dan contact op met Jetvertising
 
 
> 4.900
Leveranciers
 
26.000
Producten
 
900.000
Gebruikers
 
Bekijk NBD-Online
  Adverteren | Voorwaarden | Privacy statement Deze email is verstuurd naar newsletter@newslettercollector.com  
       
 

Uitschrijven / Gegevens wijzigen
Powered door YMLP