Nieuwsbrief van 10-10-2023
Online bekijken
 
 
 
 

Duurzaamheid en Circulariteit: De Kernwaarden van Derako

Bij Derako zijn duurzaamheid en circulariteit meer dan buzzwords; het zijn de drijvende krachten achter wat we doen. We blijven ons inzetten om onze producten en processen steeds duurzamer te maken en onze ecologische voetafdruk te minimaliseren. Samen met architecten en onze partners kunnen we een positieve impact hebben op de wereld om ons heen.
Lees verder   Vraag informatie aan

Elektriciteit besparen met Smart Home controls voor e-vloerverwarming  

De elektriciteitsprijzen rijzen de pan uit en daarom zijn er tegenwoordig veel tips om elektriciteit te besparen. "Vermijd elektrische verwarming" is een vaak gehoord advies…Maar veel hangt af van hoe je met die elektriciteit omgaat. Hieronder enkele tips van het nVent RAYCHEM-team.
Lees verder   Vraag informatie aan

Gorter® Dakluik met de hoogste isolatiewaarde   

Dit dakluik onderscheidt zich door zijn uitzonderlijke isolatieprestaties, met een isolatiewaarde van Uw ≤ 0,198 W/(m².K) voor de gehele dakluikconstructie. Het is de perfecte keuze voor bouwwerken waarbij de nadruk wordt gelegd op het minimaliseren van energieverbruik.  
Lees verder   Vraag informatie aan

Duurzame isolatie 

Alle seinen staan op groen voor het verbeteren van isolatie; hoge energieprijzen, klimaatdoelstellingen voor woningcorporaties en een verplicht energielabel C voor kantoorpanden.
Lees verder   Vraag informatie aan

Juiste planning van liften en roltrappen cruciaal  

Liften en roltrappen zijn de verticale verkeersaders in uw gebouw. Ze hebben een aanzienlijke impact op de kwaliteit van het totale gebouwsysteem, zoals dit wordt ervaren door bewoners of gebruikers. Een juiste planning is cruciaal voor de leefbaarheid en werkbaarheid in het gebouw en de investeringen voor de eigenaren. 
Lees verder   Vraag informatie aan

Het Atriumdak als energiebron

Op het Amsterdam Science Park is in september 2022 een bijzondere nieuwbouw in gebruik genomen: LAB42. In deze duurzame en circulaire ‘hub’ werken ondernemers, onderzoekers en onderwijs samen aan de techvraagstukken van morgen. Ontmoeting, kennisdeling en kruisbestuiving worden op tal van manieren gestimuleerd. 
Lees verder   Vraag informatie aan

De krachtige schakel voor warmtenetten

3 vormen. 2 maten. 1 meesterwerk. De nieuwe CLIP-FLEX mof is meer dan gewoon een knooppunt in het warmtenet. Hij is een nieuwe krachtige schakel voor wijkverwarmingsoplossingen en passend op alle REHAU voorgeïsoleerde terreinleidingen.
Lees verder   Vraag informatie aan

Forse besparing op het gasverbruik en de energierekening met de Intergas Xtend

De Intergas Xtend is de zelf ontwikkelde hybride oplossing van Intergas. Deze add-on lucht/water split warmtepomp heeft een vermogen van 5kW. Door het gebruik van een Intergas Xtend is het mogelijk om tot wel 80% te besparen op het gasverbruik, zonder in te leveren op comfort.
Lees verder   Vraag informatie aan

Adverteren? 

Wilt u adverteren in deze nieuwsbrief en zo duizenden mensen in de bouwkolom bereiken? Neem dan contact op met Jetvertising
 
 
> 4.900
Leveranciers
 
26.000
Producten
 
900.000
Gebruikers
 
Bekijk NBD-Online
  Adverteren | Voorwaarden | Privacy statement Deze email is verstuurd naar newsletter@newslettercollector.com  
       
 

Uitschrijven / Gegevens wijzigen