Nederlandse Bouw Documentatie
Nieuwsbrief van 09-04-2024
Online bekijken
 

IsoBouw maakt CO2-reductie aantoonbaar  

Duurzaam en circulair bouwen is niet meer vrijblijvend. Er worden aantoonbare milieuprestaties gevraagd. IsoBouw geeft hier gehoor aan d.m.v. getoetste LevensCyclusAnalyses (LCA’s) van haar producten. Kijk o.b.v. een onderzoek van adviesbureau Alba Concepts hoe eenvoudig het is CO2-emissies te reduceren met de juiste productkeuze.
Lees verder   Vraag informatie aan

De Powerdaylight Cradle

De Powerdaylight Cradle met vlakke glasplaat maakt deel uit van onze nieuwe generatie daglichtbuizen. Het design en de esthetiek van een vast glazen daklicht, gecombineerd met de geavanceerde technieken van een daglichtbuis.
Lees verder   Vraag informatie aan

Bespaar energie met de beste daglichtsturing op de markt

Gebouwen energiezuiniger, veelzijdiger en toekomstbestendiger maken, en tegelijk het leven eenvoudiger maken voor installateurs, voorschrijvers en eindgebruikers. Dat is het idee achter de nieuwe reeks plafonddetectoren P40 en M40 van Niko. 
Lees verder   Vraag informatie aan

Circulaire verbouwing: Oude beveiligingsdraaideur hergebruikt

Een beveiligingsdraaideur vormt een scheiding tussen een onbeveiligd en beveiligd gebied en maakt in deze positie veel draaiuren. De entree moet tijdens de gehele levensduur een veilige en betrouwbare toegang vormen voor de gebruikers. 
Lees verder   Vraag informatie aan

Met waterdaken pionieren in Rotterdam

In het hart van Rotterdam bevindt zich een groen paradijs, bovenop het iconische rijksmonument, congres- en concertgebouw De Doelen. Wat dit dak van andere daken onderscheidt, is niet alleen zijn historische waarde, maar ook het feit dat het nu het grootste multifunctionele groendak op een gemeentelijk rijksmonument herbergt. 
Lees verder   Vraag informatie aan

Composiet lichtmasten voor diverse toepassingen als alternatief voor staal en aluminium…

Composiet lichtmasten zijn onderhoudsvrij, lichtgewicht en extreem sterk. De composiet lichtmast focust zich op esthetische aspecten en een hoge kwaliteit. Het productieproces vindt plaats bij Formenta Ab. in Zweden, met een maximaal respect voor de leefomgeving en is ISO9001 en 14001 genormeerd. 
Lees verder   Vraag informatie aan

Adverteren? 

Wilt u adverteren in deze nieuwsbrief en zo duizenden mensen in de bouwkolom bereiken? Neem dan contact op met Jetvertising
 
 
> 4.900
Leveranciers
 
26.000
Producten
 
900.000
Gebruikers
 
Bekijk NBD-Online
  Adverteren | Voorwaarden | Privacy statement Deze email is verstuurd naar newsletter@newslettercollector.com  
       
 
 

Uitschrijven / Gegevens wijzigen